Home Stiri Ilinca Vandici este traumatizată. Iată ce îi stârnește frică: „Am panica asta în suflet”

Ilinca Vandici este traumatizată. Iată ce îi stârnește frică: „Am panica asta în suflet”

autor Buinoschi Andreea
183 vizualizari

Ilinca Vandici s-a numărat printre vedetele care au luat parte la o petrecere organizată de către cei de la Unica. Prezentatoarea a acordat și un scurt interviu și a vorbit despre alimentația sa, despre cele mai scumpe piese din garderoba ei, dar și despre fricile pe care le are.

„Am redus foarte mult pastele făinoase, pâinea, dulciurile, prăjelile, sucuri acidulate nu beau de fel, alcool, iarăși, nu beau de fel. Cred că este esențial pentru a reuși să-ți menții un tonus bun. Cred, da, în echilibru.

Atât timp cât acesta este stilul meu de viață de zi cu zi, o dată la o săptămână sau la două săptămâni, dacă mi-e poftă de ceva, o prăjitură, o ciocolată, o porție de paste, mănânc, pentru că nu e nicio problemă. Dar, dacă aș face-o în mod regulat, cu siguranță nu aș reuși să am armonia asta musculară pe care o am în momentul de față.

Ar fi o geantă, dacă vorbim de accesorii, o poșetă de la un brand foarte cunoscut. Dar, în egală măsură, dacă vorbim despre bijuterii, pentru că și ele fac parte din garderoba mea, acolo am câteva piese cu diamante care costă mai mult decât costă geanta.

Mi-e teamă de șerpi, de reptile, în general. Mi-e frică de apă sau de momentul înecului. Intru în apă, înot, mă descurc, dar, cumva, am panica asta în suflet. Nu știu de ce, încerc să descopăr. Altfel, nu am fobii. Fobia înseamnă slăbiciune, iar mie îmi place să cred că, dacă Dumnezeu ne-a lăsat pe Pământul ăsta, suntem în siguranță, și-atunci, nu avem de ce să avem astfel de panici.

Eram tot la Kanal D, prezentam un reality show care se numea «Magic Taxi» și am vrut să fac o schimbare de look radicală. Din blonda superbă care eram, am vrut să mă fac brunetă. Am făcut asta fără acordul șefilor. M-am întors, trebuia să intru în emisiune, m-au văzut și nu știau cine sunt”, a spus Ilinca Vandici în cadrul Unica Urban Party…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies