Ilinca Vandici povesteşte cine a filmat-o în sala de naşteri

Share

Ilinca Vandici a devenit mămică de câteva zile. A născut prin cezariană, chiar dacă şi-ar fi dorit să aleagă naşterea naturală.

Ilinca Vandici povesteşte cine a filmat-o în sala de naşteri

A povestit experienţa prin care a trecut şi explică de ce a ales numele Zian pentru băieţelul ei şi al soţului ei, Andrei Neacşu.

Ilinca Vandici povesteşte cine a filmat-o în sala de naşteri 1

„Zian a crescut foarte mult. A avut patru kilograme la naştere şi circulara (n.r. cordonul ombilical) în jurul gâtului, iar acestea au fost motivele pentru care am stabilit cu doamna doctor că nu aş avea cum să nasc vreodată natural, ci doar prin cezariană. Am făcut anestezie în coloană, am fost conştientă pe tot parcursul intervenţiei şi da, l-am văzut în secunda doi când l-am adus pe lume. A fost un plâns de emoţie, cu descărcare, cred că doar mamele pot să înţeleagă.

A luat nota zece, e un bebeluş de patru kilograme, care mănâncă bine şi plânge bine. Tati şi sora mea au fost acolo lângă mine, în sală. Au fost extrem de curajoşi şi au filmat întreaga intervenţie. Tatăl lui este în transă. Pleacă de la spital şi se întoarce după 20 de minute şi spune că nu l-a văzut suficient…

Ne-a fost foarte greu să ne hotărâm asupra numelui. Am avut o lista întreagă. Am ajuns la Zian pentru că a fost ca un sunet de clopoţel şi am rezonat amândoi cu acest nume. Din prima zi l-am pus la sân, vine şi laptele uşor-uşor. E un sentiment la fel de minunat ca atunci când l-am văzut. Nu aş vrea să-l arăt lumii deocamdată, cel puţin până la botez. Eu cred că ar trebui protejat în perioada asta”, a declarat Ilinca Vandici pentru Kanal D.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news