Home Stiri Ilinca Vandici reacționează, după declarațiile sale ce au stârnit furia internauților

Ilinca Vandici reacționează, după declarațiile sale ce au stârnit furia internauților

autor Mirela
252 vizualizari

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici a fost invitată într-un podcast unde a făcut câteva afirmații ce au stârnit revolta mai multor persoane. Aceasta a spus că, indiferent de ceea ce soțul ei ar face, ea l-ar ierta, ceea ce a dus la multe interpretări din partea internauților.

„Bun găsit! Am fost atentă la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Am revăzut declarațiile mele, pentru a putea înțelege ce anume a generat reacții virulente și chiar online bullying. Revăzând imaginile, analizându-le, mi-am dat seama că întrebările și temele abordate în ultimele mele apariții au fost atât de personale, încât, cu siguranță, nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire.

Poate și emoțiile și-au spus cuvântul și poate și ele au generat o alegere neinspirată a cuvintelor, însă toate declarațiile mele au fost făcute cu bună credință, din dorința de a împărtăși cu voi cât mai multe lucruri din viața mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să exprim, să expun reguli și nu, în niciun caz nu mi-am propus să jignesc pe cineva”, a declarat Ilinca, potrivit unica.ro.

Ilinca Vandici s-a confruntat cu un val de comentarii negative

„Mi-am dat seama că ,în ultima perioadă, nu am reușit să transmit și să comunic mai clar ceea ce simțeam, dar nici nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extrem. Mă întristează foarte tare că o parte din cei care mă blamează și spun că ei susțin femeile, egalitatea, pacea și iubirea sunt cei care ajung să facă bullying.

Nu m-am gândit o secundă că o să mergeți atât de departe încât să vorbiți despre violență, despre abuz, despre crimă sau alte nenorociri. Aici am greșit, sunt total împotriva lor și ar fi trebui să subliniez acest lucru foarte clar. De altfel, am fost mereu împotriva violenței de orice fel și îmi pare sincer rău dacă am lăsat acum să se înțeleagă altceva”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies