Home Stiri Ilinca Vandici se luptă pentru a rămâne, din nou, însărcinată

Ilinca Vandici se luptă pentru a rămâne, din nou, însărcinată

autor Buinoschi Andreea
139 vizualizari

După ce a adus pe lume primul copil, Ilinca Vandici s-a confruntat cu depresia postnatală. Deși multe mame trec prin această perioadă dificilă, pentru vedeta Kanal D, evenimentul a lăsat urme adânci. Deși își mai dorește încă un copil, teama de a experimenta, din nou, trăirile postnatele întârzie momentul.

Pe data de 23 iulie 2017, vedeta Kanal D l-a născut pe micuțul Zian. Deși a fost cea mai frumoasă zi din viața sa, din păcate, atunci s-a instalat și depreseia postnatală, de care nu a reușit să scape nici după mai bine de trei ani. Acum, Ilinca este determinată să facă tot ceea ce îi stă în putință, deoarece vrea să își mărească familia.

„Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă. Depresia postnatală are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute.

N-aş putea spune că l-am depăşit de tot, lucrez la asta cu un terapeut. Cu siguranţă îl voi depăşi. Cumva, toată viaţa, toată energia şi toată iubirea maternă se duc înspre Zian. El e centrul universului şi mi se pare dificil să echilibrez situaţia şi să ofer şi altcuiva aceleaşi sentimente. Îl mai am şi pe Andrei şi nu vreau să neglijez pe nimeni. Încă nu ştiu cum aş putea face, îmi e teamă de treaba asta”, a mărturisit prezentatoarea pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies