HomeStiri Mondene Ilinca Vandici se simte de parcă „a înghiţit un porcuşor”. Cât s-a îngrășat?

Ilinca Vandici se simte de parcă „a înghiţit un porcuşor”. Cât s-a îngrășat?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Ilinca-Vandici-se-simte-de-parcă-a-înghiţit-un-porcuşor-Cât-s-a-ingrăşat-1 in Stiri Mondene

Ilinca Vandici, superba prezentatoare de la Kanal D, mai are o lună şi va deveni mămică.

Ilinca Vandici se simte de parcă a înghiţit un porcuşor Cât s-a ingrăşat 1

Ilinca este însărcinată în luna a opta şi simte că nu mai poate. Recunoaşte că respiră foarte greu, are insomnii, iar atunci când mănâncă, se simte ca un porcuşor.

„Mă îmbrac mai greu, duş fac mai greu, orice, orice, totul e greu. Şi de dormit dorm mai greu şi la fel păţesc şi cu mâncatul. Asta pentru că bebeluşul a început să crească şi stomacul să se micşoreze şi atunci, oricât de puţin aş mânca, am senzaţia că am înghiţit un porcuşor. Cam aşa mă simt. E dificil, îmi vine greu să respir pentru că sarcina se pune pe stern şi atunci îmi pierd răsuflarea”, a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca-Vandici-se-simte-de-parcă-a-înghiţit-un-porcuşor-Cât-s-a-ingrăşat

Prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!” este în pană de idei. Nu mai ştie cum să se îmbrace ca să se simtă confortabil… Însă are o piesă de rezistenţă care o scoate din „necaz”.

„Am o piesă vestimentară de rezistenţă, şi anume o salopetă de pluş largă, cred că este măsură L, XL, cam aşa, o salopetă din care nu mai ies. Adică o port, o spăl, o port, o spăl şi tot aşa. În perioada următoare, având în vedere că afară e cald şi eu mai am o luna până când voi naşte, am vorbit cu colegul Răzvan Ciobanu şi i-am zis aşa: «Îi tai mânecile şi îi tai pantalonii şi îi faci scurţi ca să o pot purta în continuare până nasc, să mă simt relaxată până la final»”, a mai declarat Ilinca Vandici.

 

Sursa: kfetele.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed