Home Stiri Ilinca Vandici și iubitul s-au mutat împreună

Ilinca Vandici și iubitul s-au mutat împreună

autor Buinoschi Andreea
585 vizualizari

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, s-au conoscut acum 4 ani și, pe canalul său de YouTube, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a povestit despre începuturile relației. Cei doi au făcut nunta după doar un an de relație și, după aceea, a apărut pe lume și băiețelul lor.

„M-a cucerit prin cât de hotărât a fost. Era, este și va fi probabil. Este o calitate pe care am apreciat-o pentru că eu sunt o tipă super nehotărâtă. El a fost super determinat și hotărât de la început. Adică? După ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună.

El a dorit treaba asta. Eu cumva l-am condiționat. I-am spus că dacă va găsi un loc care să-mi placă, poate că o să ne mutăm împreună. În 8 ore cred, îmi trimitea poze din apartament. Când am ajuns seara acasă, pentru că am fost la un eveniment, aveam și toate cumpărăturile făcute. Aveam de toate în frigider, prosoape.
Stați liniștite fetelor, a fost singura dată când a făcut cumpărăturile, dar m-a impresionat”, a spus Ilinca, pe canalul său de YouTube.

Mai mult decât atât, aceasta a mai mărturisit faptul că soțul ei îi este alături atât la bine, cât și la greu. De fiecare dată când întâmpină câte o problemă, Andrei este lângă ea și încearcă să găsească o rezolvare împreună: „Oricând am avut orice fel de problemă, el a venit și a plusat acolo unde am avut minusuri”.

Vedeta Kanal D a mai declarat că soțul său nu a stat cu copilul nopțile, deoarece muncea mult prea mult ziua și voia sa odihnească, iar asta, din punctul ei de vedere, îl face un tată de nota 9. „Muncește foarte mult și eu am înțeles chestia asta. Nu a schimbat copilul, nu a stat noaptea cu el sau mai știu eu ce. Eu am înțeles că nu vrea să facă asta. Andrei muncește de dimineața până după-amiaza în fiecare zi de la prima oră. Nu are sâmbete, duminici.Eu nu consider că dacă un bărbat nu-și dorește, dacă nu vine chestia asta din el, este un tată nasol sau mai știu eu ce aberații.”, a mai spus Ilinca.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies