Home Stiri Ilinca Vandici trece prin clipe de coșmar. Iată ce o sperie: „Nu știu de unde și de ce am această frică”

Ilinca Vandici trece prin clipe de coșmar. Iată ce o sperie: „Nu știu de unde și de ce am această frică”

autor Buinoschi Andreea
201 vizualizari

De patru ani, Ilinca Vandici se numără printre vedetele de la noi care au devenit mămici. Cu toate că își iubește fiul extrem de mult, aceasta nu s-a ferit să recunoască faptul că îi este teamă de moarte și că ar putea să piardă anii petrecuți cu el, acest lucru fiind influențat de apariția pe lume a fiului ei.

„Sunt genul de mămică ce golește cardul pentru a-i cumpăra copilului mai multe decât pentru ea însăși. În egală măsură, fiind băiat, variantele nu sunt atât de diversificate precum ar fi la fete. În general, îmi place să-l îmbrac monocrom. Îmi place să fie cool, fashion, să se simtă bine, confortabil, foarte fresh și young… că are doar patru ani.

Mi-e teamă de moarte, nu știu de unde și de ce am această frică, o am de ceva vreme, accentuată mult mai mult de când s-a născut Zian. Încerc să fiu cât se poate de reținută și precaută cu toate riscurile la care mă supun, pentru că îmi doresc să fiu cât mai mult timp alături de copilul meu și alături de familia mea și, atunci, n-aș vrea să se întâmple ceva…

Aș valorifica, cumva, timpul în doi, pentru că Zian a venit foarte repede și, atunci, amintirile noastre, sau 90% dintre ele, sunt în trei. Dar eu zic că ne-am descurcat foarte bine și în formula aceasta, de trei. Asta aș fi făcut, aș fi făcut amintiri în doi, dar atât, sunt foarte mulțumită de locul și nivelul la care sunt acum, n-aș schimba nimic”, a spus prezentatoarea pentru cei de la ciao.ro.

„Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de cinci ani. Am intrat într-o depresie cruntă după cinci luni, apoi mi-am deschis un pic sufletul. Am rezolvat-o la psiholog. Am reuşit să găsesc durerea care m-a măcinat atunci, abandonul pe care le-am simţit, teama. Tata se ocupa de absolut tot, de contracte, de bani, atunci s-a dărâmat stâlpul pe care îl ştiam şi îmi dădea siguranţă”, a declarat Ilinca pentru viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies