Home Stiri Ilinca Vandici vorbește despre traumele din copilărie: „Nu am avut parte de timpul lor, de ei”

Ilinca Vandici vorbește despre traumele din copilărie: „Nu am avut parte de timpul lor, de ei”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 969 views 2 minute timp de citit

De curând, Ilinca Vandici a fost invitată în cadrul emisiunii În oglindă și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu părinții săi, dar și despre momentul în care și-a pierdut tatăl.

Conform spuselor sale, părinții prezentatoarei nu au fost de partea ei și nu au susținut-o niciodată, mereu având câte ceva de comentat în legătură cu ceea ce făcea. Ilinca a fost profund marcată de aceste întâmplări, dar și-a iubit părinții, iar pierderea tatălui ei a fost o grea provocare pentru ea.

„Părinții nu au fost alături de mine, nu am avut parte de timpul lor, de ei. Mie părinții niciodată în viață nu mi-au spus: «Bravo, fata mea, sunt mândru/mândră de tine!». Întotdeauna era ceva de comentat acolo, era ceva de imputat, ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune, niciodată.

Eu toată copilăria am fost într-un concurs cu sora mea să fiu mai bună. Natalia stă aproape de mine, ne vedem aproape în fiecare zi. Facem tot felul de lucruri împreună și, în general, o sfătuiesc cu tot ceea ce înseamnă creșterea copilului. Am stat în umbra ei toată copilăria. Toată copilăria am vrut să fiu ea, ca ea. Am fost la aceeași învățătoare, am urmat același liceu pedagogic, părinții mei au fost foarte creativi”, a spus aceasta în cadrul emisiunii În oglindă.

„În momentul în care l-am pierdut pe tata, în clipa aia am realizat că gata, sunt singură. (…) Cumva, chiar dacă nu am primit bravo-ul de care am povestit, sunt sigură a fost mândru de mine. Tata era un om-exemplu din toate punctele de vedere. Un om puternic, un om frumos, un om cu substanță, un om care găsea rezolvare pentru orice, un stâlp al familiei. Un bun sfătuitor, un bun ascultător”, a declarat Ilinca Vandici, conform playtech.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies