Home Stiri Imagine inedită cu Adela Popescu, Radu Vâlcan și băiețelul lor! Cei trei au apărut deja pe coperta unei reviste!

Imagine inedită cu Adela Popescu, Radu Vâlcan și băiețelul lor! Cei trei au apărut deja pe coperta unei reviste!

autor Elena Yvette
508 views 1 minute timp de citit

Adela Popescu și Radu Vâlcan apar pe coperta din decembrie a revistei “Unica”, alături de băiețelul lor, Alexandru, în vârstă de cinci luni.

Radu_Valcan_si_Adela_Popescu

Întreaga familie a participat la ședința foto, iar rezultatul este unul pe măsură. Este prima ”ieșire în lume” oficială a micuțului Alexandru, născut în iunie 2016. Pe lângă fotografiile inedite, în revistă este publicat și un interviu la care au participat fericiții părinți.

”M-am schimbat mult. Dar a fost o evoluție firească. Pe de altă parte, Alexandru a scos din noi doar ce este bun. Asta și pentru că el este foarte cuminte. Activ, extrem de vesel, dar cuminte. Cred că un bebeluș cu colici, sau pur și simplu mai plângăcios, poate scoate ce e mai rău din părinții lui în acea periodă. Asta pentru că neputința de a-l alina te frustrează, iar nesomnul face ravagii. Cuplurile trec prin grele încercări în acele perioade. Din fericire, noi am fost feriți, deși poate am fi gestionat corect și o situație de acest gen. Nu știu, vedem la al doilea“, a declarat pentru Unica Adela Popescu.

Coperta-Unica-Decembrie-2016_452x640

UnicaAR150-desc

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies