Home Stiri Imagini dezgustătoare dintr-un restaurant McDonald’s

Imagini dezgustătoare dintr-un restaurant McDonald’s

autor Elena Yvette
350 vizualizari

Un tânăr din Louisiana a fost concediat după ce a postat pe Twitter mai multe fotografii dezgustătoare dintr-un restaurant McDonald’s în care lucra.

Tânărul Nick a postat câteva fotografii cu maşina de îngheţată care era plină de mucegai.

„Am împărtăşit pozele cu internauţii pentru că am vrut să arăt lumii ce consumă şi în ce condiţii dezgustătoare se realizează îngheţata“, a mărturisit tânărul angajat.

Imagini dezgustătoare dintr-un restaurant McDonald's (3)

După doar câteva zile, adolescentul a revenit cu alte fotografii, pentru a dovedi că tot restaurantul este un focar de infecţie şi că acea fotografie cu maşina de îngheţată nu a fost o întâmplare.

Imagini dezgustătoare dintr-un restaurant McDonald's

Imagini dezgustătoare dintr-un restaurant McDonald's (2)

Toată întâmplarea l-a lăsat pe tânăr fără serviciu, fiind concediat nu înainte de a i se cere să şteargă toate pozele de pe internet.

M-au interzis în orice restaurant McDonald’s”, a declarat fostul angajat care „şi-a permis” să dezvăluie adevărul din spatele lanţului de restaurante.

Managerul restaurantului McDonald’s a replicat că personalul este periodic instruit pentru a menţine un restaurant curat şi sigur pentru clienţi:

„Scopul nostru este să operăm un restaurant curat şi sigur pentru clienţi. Realizăm cu regularitate sesiuni de instruire personală şi online, precum şi inspecţii interne pentru a ne asigura că membrii echipelor se ghidează după practicile de siguranţă alimentară.”

Divizia din China a celebrului lanţ de fast-food a făcut declaraţii pe această tema: „Suntem atenţi cu privire la informaţia apărută în Statele Unite ale Americii legată de maşinile de îngheţată. În China, maşinile de îngheţată sunt dezinfectate automat în fiecare zi pentru a se asigura siguranţa alimentelor…“

 

Sursa: adevarul.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies