HomeStiri Mondene Imagini inedite cu locuinta lui Gigi Becali. Casa arata ca un muzeu!

Imagini inedite cu locuinta lui Gigi Becali. Casa arata ca un muzeu!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Imagini-inedite-cu-locuinta-lui-Gigi-Becali.-Casa-arata-ca-un-muzeu.jpg

Casa lui Gigi Becali este impunătoare și seamănă cu un muzeu. Aceasta a costat șapte milioane de euro și a fost achiziționată de latifundiar în 2006, iar de atunci a mai investit în restaurare și redecorare încă 1.500.000 euro. Este decorată cu icoane, fotografii de familie, candele, flori, marmură.

„Palatul” lui Becali este decorat cu mult bun-gust

Deoarece locuința sa este extrem de spațioasă și luxoasă, Gigi Becali o numește, pe bună dreptate, „palat” . Clădirea cuprinde peste 20 de camere ce au fost amenajate în stilul modei anilor ´30. Pereții sunt, practic, poleiți în aur de 24 de carate și ornați cu tablouri care au teme biblice, dar și cu icoane foarte mari, încăperile au covoare persane impresionante, draperii cu ciucuri și candelabre superbe.

in Stiri Mondene

Becali folosește „palatul” și în scopul conferințelor și întâlnirilor de afaceri, deoarece tot acolo se află și biroul său. Atunci când simte nevoia, latifundiarul se poate odihni câteva ore, întrucât are mai multe dormitoare ce seamănă cu cele ale regilor. Unul dintre acestea ar putea găzdui chiar și cinci persoane mai slabe, atât este de încăpător!

in Stiri Mondene in Stiri Mondene in Stiri Mondene

După ședințe, Gigi Becali și invitații săi se relaxează într-o sală specială din reședința sa, unde consumă băuturi precum șampanie fină sau vinuri selecte, cafea sau sucuri de cea mai bună calitate, în funcție de preferințele fiecăruia…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed