HomeStiri Mondene Imagini şi mărturii emoţionante oferite de Romaniţa Iovan de la parastasul „eroului Adrian Iovan”

Imagini şi mărturii emoţionante oferite de Romaniţa Iovan de la parastasul „eroului Adrian Iovan”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Imagini-şi-mărturii-emoţionante-oferite-de-Romaniţa-Iovan-de-la-parastasul-eroului-Adrian-Iovan.jpg

Au trecut deja patru ani de când pilotul Adrian Iovan împreună cu studenta Aurelia Ion și-au pierdut viața în cumplitul accident aviatic din munții Apuseni, accident care a zguduit întreaga țară.

Imagini-şi-mărturii-emoţionante-oferite-de-Romaniţa-Iovan-de-la-parastasul-eroului-Adrian-Iovan in Stiri Mondene

Pe data de 19 ianuarie 2017, Romanița Iovan însoțită de fiul Albert Iovan au ajuns pe munte pentru a șasea oară de când pilotul nu mai este printre noi.

Creatoarea de modă a ținut să spună câteva vorbe la comemorare, în care a mulțumit celor care au ajutat-o cu organizarea parastasului, dar să și menționeze că fostul ei soț și-a făcut simțită prezența pe muntele care i-a fost fatal.

in Stiri Mondene

„Este a şasea oară când vin aici şi de fiecare dată totul pare diferit. Un singur lucru e constant: când ajungem sus, pe munte, ne întâmpină soarele. Practic, Adrian ne aşeaptă cu soare de fiecare dată. Simţim peste tot energia lui. Anul acesta a fost cea mai mare zăpadă, am mers pe jos trei kilometri, însă acest drum nu face decât să ne bucure şi să ne purifice sufletele. N-aş putea de una singură, aşa că ţin să le mulţumesc tuturor sătenilor care s-au implicat, domnului primar din Horea (n.r. – Marin Nicola), părintelui Sorin din satul Trifeşti (comună Horea, jud. Alba) şi prietenilor care mă însoţesc de la Bucureşti”, a declarat Romaniţa Iovan pentru Click!.

in Stiri Mondene

Atât drumul pe munte, cât și parastasul sunt momente pline de încărcătură emoțională și pentru Albert, fiul lui Adrian și al Romaniței, care are doar 11 ani.

„Albert aşteaptă, în fiecare an, să venim aici şi să facem comemorarea. Ştie că în acest fel face ceva pentru tatăl lui, ştie că el nu este un copil fără tată, ci un copil cu tată-erou. Adrian Iovan îl va însoţi în permanenţă, de acolo, de Sus”, ne-a mai spus creatoarea de modă.

in Stiri Mondene

Pe 20 ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa într-o zonă accidentată, după ce s-au prăbuşit cu avionul de la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir, de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru, de la Spitalul „Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral…

Sătenii au avut grijă să construiască un adevărat altar pentru cei care au fost Adrian Iovan și Aura Ion.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed