Home Stiri Îmbrăcat extrem de modest, dar cu un ceas de 40.000 de euro. Iată cine a făcut această aroganță!

Îmbrăcat extrem de modest, dar cu un ceas de 40.000 de euro. Iată cine a făcut această aroganță!

autor Buinoschi Andreea
189 vizualizari
loading...

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai renumiți designeri și nu doar de la noi, ci și din străinătate. Creațiile sale sunt purtate cu mândrie de multe persoane, iar hainele sale au ajuns pe cele mai cunoscute podiumuri din lume. Așadar, nici aparițiile sale nu pot fi altfel. Impecabil și elegant, Cătălin Botezatu le dă clasă multor iubitori de fashion.

Cu toate acestea, se pare că și marele designer a obosit să se tot aranjeze și a decis să iasă pe stradă așa cum nimeni nu și-ar fi imaginat. Cătălin a ieșit din casă îmbrăcat extrem de lejer, într-un compleu alb, cu motive florale. Acest compleu și o pereche de ochelari de soare nu par să îi fi dat bătăi de cap designerului, acesta preferând un look mai fresh, de vară, în detrimentul hainelor sale sofisticate.

2

Cu toate acestea, Cătălin nu a putut să creeze un look chiar atât de ieftin. Așa că, acesta și-a accesorizat ținuta cu un Rolex. Ceasul are un preț amețitor, iar Botezatu a trebuit să scoată 40.000 de euro din buzunar.

Cătălin Botezatu și-a sporit notorietatea când s-a afișat cu Bianca Drăgușanu. Relația celor doi a fost mereu în atenția presei și, conform designerului, el a fost cel care a învățat-o pe Bianca arta cuceririi unui bărbat.

Toată lumea știe că Bianca a făcut multe „victime” de-a lungul timpului și Cătălin, după despărțirea de aceasta, nu s-a mai afișat public alături de nicio femeie. Oamenii au început să se dea cu părerea, spunând că Drăgușanu a fost singura lui mare iubire.

3

”Mă regăsesc bine în singurătatea mea și, efectiv, nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional…

Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă…”, a spus Cătălin Botezatu despre acest subiect.
4

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies