Home Stiri Impresarul dă de pământ cu cei care spun că este „cu nasul pe sus”: „Găini uitate prin abator”

Impresarul dă de pământ cu cei care spun că este „cu nasul pe sus”: „Găini uitate prin abator”

autor Mirela
132 vizualizari

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost mereu ținta criticilor și, mai ales acum, de când antrenorul a anunțat că va divorța de ea, este și mai mult în centrul atenției. De curând, aceasta a postat un mesaj în mediul online, spunând ce crede despre cei care spun că este „cu nasul pe sus”.

„Vulturul și Pasărea Phoenix sunt păsările care simt că îmi reprezintă cel mai bine personalitatea, caracterul, sufletul și însăși viața. Deci… nu validez pe oricine și nu-mi pasă ce crede nimeni. Sunt cu nasul pe sus? DAAAAA. CĂ AM NAS FRUMOS. Da, chiar sunt! Lacrimile vieții mele au căzut numai de pe obrazul îndreptat către cer, la fel ca și capul, ținut foarte sus”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

„În toată minciuna, spoiala, răceala și mizeria altora, eu mi-am păstrat demnitatea, văzând în oameni defectele lor și, într-un final, am înțeles că sunt deasupra lor. (…) Le-am acceptat aceste defecte și am luat de la ei doar lucrurile bune… de la familie, de la prietenii noi, de la cei vechi. Am învățat lecția Vulturului! Să rămâi independent în toate circumstanțele în care te aruncă viața.

Da, eu sunt! Fata care iubește zborul independent la foarte mare înălțime, pentru că acesta îți dă ocazia să vezi realitatea și adevărul în detaliu. Să ai puterea să te ridici peste micimea unora atât de sus, să ai tabloul tot sub sinea ta, să ai puterea să vezi în detaliu totul… te face puternic și cumplit de mândru.

Toată viața mea am triumfat peste nenorociri. Asta m-a făcut cu adevărat să spun că trăiesc atât de aproape de Dumnezeu și că ajutorul Lui și prezența Lui le simt în fiecare secundă. Deci, da, nu iau lecții de la toate găinile care se cred vulturi. Sorry! Nu m-am putut abține să nu mă distrez puțin cu ceva găini uitate prin abator”, a mai scris impresarul…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies