În curând va deveni mămică! Alina Sorescu se pregăteşte pentru “întâlnirea” cu cea de-a doua fetiţă!

Share

Alina Sorescu este însărcinată şi va deveni, în această primăvară, mamă pentru a doua oară. Dar artista se pregăteşte deja pentru venirea pe lume a bebeluşului şi îşi învaţă şi fetiţa să nu fie geloasă pe surioara ei mai mică.

ALINA-SORESCU_GRAVIDA-681x1024_425x640

“Carolina e o fetiță foarte grijulie, lucru care mă bucură și mă face să mă gândesc cu bucurie că ele se vor înțeleagă bine, asta sigur o să se întâmple mai târziu, problema este începutul. Poate că ea fiind fetiță, o să fie mult mai atentă la nevoile bebelușului, o să se implice poate sau să îi placă să vadă cum se schimbă un bebeluș”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Sorescu.

“I-am luat un pătuț de jucărie, care se leagănă și în care punem câte un bebeluș de jucărie și ne jucăm. Spunem: ‹‹Uite că îl adormim pe bebe!››, ‹‹Să-i schimbăm pampers-ul câte unei jucării!››, adică încerc să o pregătesc. Știe că la mami în burtică este bebe. De fiecare dată când mă strigă prin casă, deja nu mă mai strigă doar mami, ci mami bebe. Dacă nu răspunde mami, poate răspunde bebe. E foarte atentă cu burtica, mă mângâie, are grijă să mănânc, o văd că e foarte grijulie și sper să fie așa și când o să se nască efectiv sora ei și o să vadă că e un copil care a venit și nu mai pleacă de la noi”, a adăugat artista.

ALINA-SORESCU_CAROLINA-439x620_453x640Sursa foto: facebook.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente