Home Stiri Incearca aceste lucruri in timpul unei partide de amor si va fi doar al tau!

Incearca aceste lucruri in timpul unei partide de amor si va fi doar al tau!

autor Elena Yvette
318 vizualizari

Femeile sunt întotdeauna timide și nu se exteriorizează în fața partenerilor, mai ales când vine vorba despre sex. Dacă vrei o schimbare în acest sens, ai o listă de urmat:

  1. Schimbă-ți vocabularul

Cuvinte indecente? Da. Acesta este răspunsul pentru ca partenerul tău să rămână plăcut surprins. Încearcă să îl provoci prin cuvinte lascive care îi vor atrage complet atenția.

  1. Fii stăpână pe tine!

Bărbaților le plac femeile sigure pe sine, de aici și preferința acestora pentru femeile impunătoare. Dacă vrei să îl faci să nu te uite prea curând, fii îndrăzneață! Arată-i că poți uita de acea timiditate și că poți fi o adevărată felină.

  1. Arată-te uimită de el

Un bărbat se va simți cu adevărat bărbat dacă reușește să îşi impresioneze partenera. Încearcă să nu te gândești la problemele cotidiene sau să îl privești încruntată, căci vei provoca o confuzie în mintea lui.

  1. Dezmiardă-te

Atingerile tale îl pot ghida și pe partenerul tău pentru clipe de neuitat. Îi vei arăta astfel ce îți face plăcere și asta va intensifica sentimentele din timpul partidei de sex.

  1. Poziții noi

Pe un bărbat îl vei plictisi dacă nu încerci lucruri noi alături de el. Documentează-te despre cele mai noi poziții și cu siguranța partenerul tău te va aprecia…

Pe lângă aceste lucruri esențiale pentru a-l face pe partenerul tău să rămână uimit, mai ai nevoie de câteva sfaturi:

  • să fii spontană, surprinde-l atunci când nu se așteaptă și propune-i să faceți sex în cele mai ciudate locuri.
  • să fii sexy, astfel ca bărbatul de lângă tine să te dorească cât mai mult.
  • sex protejat. Bărbații tind să fugă de responsabilități, așadar, protejează-te!
  • experimentează lucruri noi. Încearcă să afli ce și-ar dori cel mai mult partenerul în pat și îndeplinește-i fanteziile!

Bărbații nu cer prea multe din partea unei femei atunci când vine vorba de amor, însă întotdeauna este loc de mai bine! Încearcă să îți surprinzi plăcut și tu partenerul!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies