Home Stiri Mondene Începe emisiunea “Ham Talent”!

Începe emisiunea “Ham Talent”!

autor Elena Yvette
883 views

Pe 18 octombrie se dă startul primului show din România dedicat animalelor de companie. “Ham Talent” este o emisiune despre necuvântătoarele care au talente speciale, dar şi despre relaţiile speciale care se leagă între ele şi oameni.

HAM-TALENT-1_483x640

Juriul emisiunii de la Antena 1 este format din Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Gabriel Cocu și Pepe. Fiecare jurizează un anumit aspect al reprezentaţiei. Astfel, Diana notează aspectul, Beatrice punctează relaţia dintre stăpân şi animalul său, Mihai Petre jurizează talentul și capacitatea de a performa, Gabriel Cocu analizează tehnica demonstrațiilor, iar Pepe se ocupă de capacitatea de a face spectacol.

“Niciodată, de când sunt în televiziune nu am avut emoții atât de mari la un show și asta pentru că este un proiect care îmi place foarte, foarte mult! Am avut câini de când mă știu, iubesc animalele, dar chiar și așa așteptările mele în ceea ce privește această emisiune au fost depășite! Am văzut animale care fac lucruri ce nici macar nu-ți pot trece prin cap, am cunoscut poveşti și oameni extraordinari și m-am distrat bine de tot alături de colegii din juriu. Ce a ieșit din toate aceste combinații… vă invit să vedeți duminică seara”, a declarat Liviu Varciu, prezentatorul show-ului.

Emisiunea “Ham Talent” oferă, în total, premii de 20 de mii de euro.

Sursa foto: radardemedia.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed