Home Stiri Incredibil ce a găsit un bărbat în lacul său. Acesta era plin de femei goale!

Incredibil ce a găsit un bărbat în lacul său. Acesta era plin de femei goale!

autor Elena Yvette
982 views 1 minute timp de citit

Un bărbat bogat din Florida, în vârstă de peste 70 de ani, pe nume Ron, este proprietarul unei ferme care se întinde pe o suprafață de pământ destul de mare. Pe proprietatea acestei ferme se află și un lac, care este și el, la rândul lui, destul de mare.

Incredibil ce a găsit un bărbat în lacul său

Lacul este locul ideal pentru înot, întregul spațiu fiind ferit de ochii lumii datorită mulțimii de copaci care-l înconjoară.

Într-o seară, bărbatul s-a dus până la lac, moment în care a fost surprins datorită faptului că, odată ce se apropia de acesta, auzea tot mai clar niște voci străine și niște râsete. Evident, cineva se simțea bine scăldându-se în lacul său.

Când a ajuns la lac, Ron a fost surprins să vadă tinere goale înotând. Acesta s-a făcut că nu a văzut nimic și s-a dus în cel mai îndepărtat colț al lacului.

Una dintre fete, când l-a văzut, a spus „Nu ieșim din lac până ce nu pleci de aici, bătrâne!”.

Ron i-a aruncat o privire nu foarte prietenoasă tinerei, spunându-i că „Nu am venit să mă uit la voi cum vă scăldați și nici nu îți voi spune să ieși din apă. Eu am venit doar ca să-mi hrănesc aligatorul”…

Se pare că nu toți bătrânii sunt adepți ai animalelor de companie obișnuite și unii dintre ei chiar știu cum să alunge plictiseala din viața lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies