Home Stiri Mondene Incredibil ce întorsătură a luat viaţa acestei femei după 30 de ani de când şi-a dat copilul spre adopţie

Incredibil ce întorsătură a luat viaţa acestei femei după 30 de ani de când şi-a dat copilul spre adopţie

autor Elena Yvette
869 views

Următoarea poveste a cărei protagonistă principală este o femeie pe nume Jenna reprezintă un exemplu care dovedește că Dumnezeu nu doarme, iar până la urmă sufletele-pereche se reîntâlnesc indiferent cât de diferite sunt drumurile lor.

Incredibil ce întorsătură a luat viaţa acestei femei după 30 de ani de când şi-a dat copilul spre adopţie

Asemenea unui roman de dragoste, povestea Jennei începe în anul 1967, atunci când ea era îndrăgostită de David care, din păcate, provenea dintr-o familie cu posibilități financiare limitate. Din acest motiv, relaţia nu era privită cu ochi tocmai buni de către tatăl Jennei şi, chiar mai mult decât atât, el i-a interzis categoric fiicei sale să se mai întâlnească cu băiatul respectiv.

Totuşi, relaţia celor doi a continuat pe furiş. La un moment dat, Jenna a rămas însărcinată şi a fost nevoită să spună lucrul acesta tatălui ei, care a luat decizia ca fata să fie trimisă la o mătușă aflată undeva la ţară, pentru a naşte.

Decizia aceasta l-a întristat mult pe David, motiv pentru care a decis să taie orice legătură cu trecutul şi să se înroleze în armată. O vreme, el i-a scris câte o scrisoare săptămânal, dar acele scrisori au fost aruncate de tatăl ei.

Când Jenna a născut, bebeluşul a fost dat spre adopţie, iar fata se gândea în fiecare zi dacă băieţelul a ajuns într-o familie bună şi este îngrijit şi iubit în cadrul unui cămin pe care ea nu i l-a putut oferi.

Timpul a trecut, tânăra a învăţat bine, a intrat la o facultate bună, iar mai apoi a găsit un job în alt oraş, reuşind astfel să scape de tatăl său abuziv. Din cauza deciziilor acestuia, Jenna a rupt orice legătură cu el şi, chiar mai mult, nu s-a mai întors în oraşul natal.

Cicatricile din sufletul femeii au oprit-o de la a mai iubi vreodată pe cineva. În schimb, s-a axat pe cariera ei de dascăl şi s-a implicat şi în cadrul unei organizații de protecţie a victimelor violenţelor domestice.

Totul s-a schimbat în ziua în care a primit un telefon de la un bărbat căsătorit şi care avea doi copii. Acesta s-a dovedit a fi fiul ei dat spre adopţie în urmă cu 30 de ani. Cei doi au stabilit o întâlnire în gară peste două săptămâni.

În momentul revederii, emoţia a fost greu de descris pentru Jenna, dar, la un moment dat, unul dintre nepoţii ei l-a văzut pe bunicul său, David, care a vrut să îşi cunoască fiul, nepoţii şi, mai ales, pe Jenna.

Datorită puternicului sentiment de iubire pe care încă îl avea faţă de cea pe care a iubit-o cu mulţi ani în urmă, nici David nu şi-a refăcut viaţa…

În ziua de Crăciun, miracolul s-a întâmplat şi cei doi şi-au jurat iubire veşnică în faţa altarului reuşind, în cele din urmă, să îşi întemeieze familia la care au visat în tinereţe.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed