HomeStiri Mondene Incredibil ce s-a întâmplat după ce un băiețel i-a adresat o întrebare mai ieșită din comun bunicii sale. Povestea este uimitoare!

Incredibil ce s-a întâmplat după ce un băiețel i-a adresat o întrebare mai ieșită din comun bunicii sale. Povestea este uimitoare!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 765 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Incredibil-ce-s-a-întâmplat-după-ce-un-băiețel-i-a-adresat-o-întrebare-mai-ieșită-din-comun-bunicii-sale.gif

Un băiețel în vârstă de cinci ani se juca sub supravegherea bunicii sale, moment în care acesta i-a adresat următoarea întrebare:

        „ – Bunico, tu nu ai niciun prieten?

– Ei măi băiete, cum să nu am prieten? Cel mai bun prieten al meu este televizorul. Mă face să mă simt bine atunci când urmăresc diverse emisiuni și mă face chiar și să râd atunci când văd ceva amuzant. În concluzie, el este cel mai bun prieten al meu.”

După această scurtă conversație, bunica s-a apropiat de televizor cu scopul de a viziona emisiunea ei favorită. Cu mare regret, bunica și-a dat seama că acesta nu mai funcționa cum trebuie, motiv pentru care, condusă de furie, aceasta a început să-i dea câteva palme, sperând că așa o să își revină.

În timp ce femeia lovea televizorul, s-a auzit soneria ușii, iar băiețelul a alergat în grabă să vadă cine e. Cel care se afla la ușa casei era un preot, care o căuta pe bunica băiețelului. Odată ce l-a văzut, copilul i-a spus „Bunica este în dormitor și-și lovește cel mai bun prieten”…

Neavând încredere totală în cuvintele băiețelului, preotul a intrat grăbit în casă pentru a vedea ce anume făcea în realitate femeia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed