Home Stiri Incredibil! Cum a reacţionat această femeie după ce vânzătoarea a spus despre inelul de logodnă că este „prea ieftin”!

Incredibil! Cum a reacţionat această femeie după ce vânzătoarea a spus despre inelul de logodnă că este „prea ieftin”!

autor Elena Yvette
447 views 3 minute timp de citit

Doi tineri îndrăgostiți din statul american Tennessee au decis să treacă la pasul următor după doi ani de relaţie. În momentul în care au mers să cumpere inelele pentru logodnă, cei doi s-au oprit asupra unora care valorau doar 130 de dolari, din cauza faptului că nu îşi permiteau ceva mai scump. Vânzătoarea a spus despre setul de bijuterii că este „ieftin” şi „patetic” însă nu se aștepta la răspunsul pe care tânăra i l-a dat.

Cum a reacţionat această femeie după ce vânzătoarea a spus despre inelul de logodnă că este „prea ieftin

Soţul meu nu este bogat, amândoi nu avem prea multe. Muncim din greu ca să plătim facturile şi să punem mâncare pe masă, dar după doi ani de relaţie am decis că nu mai are rost să așteptăm şi să ne logodim.

Nici nu mă gândeam la inele, tot ce mi-am dorit este să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun, însă el a ţinut să îmi cumpere unul. A economisit suficient pentru a cumpăra două inele din argint. Le vedeți pe mâna mea şi le iubesc.

În timp ce le cumpăram, o altă vânzătoare din magazin a venit să ne ajute şi a spus: «Nu pot să cred ce cumpără unii bărbaţi azi drept inel de logodnă! Ce patetic!».  Soţului meu îi «picase» faţa. Deja se simţea ruşinat că nu îşi poate permite inelele la care mă uitam eu pe Pinterest. Simţea că m-a dezamăgit şi mă întreba mereu dacă sunt mulțumită de ele. Era supărat crezând că nu m-a făcut fericită cu aceste inele, pentru că nu erau suficient de opulente.

I-am replicat vânzătoarei că nu contează inelul, ci dragostea cu care cumperi unul. Am luat inelele şi am plecat. M-aş fi căsătorit cu acest bărbat şi dacă mi-ar fi luat un inel de jucărie de 25 de cenţi. De când am decăzut ca naţie atât de mult încât am ajuns să gândim că un bărbat iubeşte cu adevărat o femeie doar dacă îi dă un inel de 3.000 de dolari şi îşi declară dragostea în public? Sigur că sunt gesturi frumoase, însă de când posesiile materiale au devenit egale cu dragostea?

Soţului meu i-a fost frică de faptul că îl voi respinge doar pentru că nu şi-a permis să îmi cumpere un inel scump. Îi era teamă că iubirea mea pentru el va dispărea. Societatea ne-a făcut să gândim aşa şi este atât de trist…

Acum sunt căsătorită, am un set de inele de 130 de dolari pe mână şi lângă mine dragostea vieţii mele. Ce mai pot cere de la viaţă?”.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies