Home Stiri INCREDIBIL: De la foame la infracțiune! Află ce a făcut un bărbat pentru a-și potoli foamea

INCREDIBIL: De la foame la infracțiune! Află ce a făcut un bărbat pentru a-și potoli foamea

autor Elena Yvette
790 views 1 minute timp de citit

Se pare că foamea poate face mai multe ravagii decât am putea crede vreodată, lucru care s-a și întâmplat în cazul unui bărbat din Washington, D.C.

De-la-foame-la-infracțiune

Acesta a ajuns să spargă un restaurant din acest oraș și, culmea, nu pentru a fura bani! Acesta nici măcar nu a căutat prin restaurant ca să vadă unde sunt ținuți banii, ci s-a apucat să gătească.

Camerele de supraveghere au reușit să imortalizeze întregul moment, începând din cu clipa în care bărbatul a reușit să intre în incinta bucătăriei restaurantului. Primul lucru pe care l-a făcut acesta a fost să urmărească unul dintre angajații restaurantului, în timp ce acesta a fost nevoit să facă o livrare. Bărbatul a așteptat până ce angajatul a părăsit restaurantul, moment din care a început să-și dea frâu liber acțiunilor.

Acesta a băut o sticlă de apă după care a început să prepare câțiva burgeri. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost înmânate poliției, care acum încearcă să găsească inculpatul care s-a lăsat dus de foame…

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cineva să spargă un restaurant pentru a găti și nu pentru a fura, însă iată că acest bărbat a reușit să se abată de la „regula” de bază a unei infracțiuni de acest tip.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies