Home Stiri INCREDIBIL: A devenit miliardară cu ajutorul stewardeselor în bikini – Descoperă povestea uimitoare a vietnamezei!

INCREDIBIL: A devenit miliardară cu ajutorul stewardeselor în bikini – Descoperă povestea uimitoare a vietnamezei!

autor Elena Yvette
858 views 2 minute timp de citit

La vârsta de numai 21 de ani, vietnameza Nguyen Thi Phuong Thao a reușit să facă prin comerțul cu latex și faxuri suma de un milion de dolari, fiind primul milion făcut pe cont propriu.

A devenit miliardară cu ajutorul stewardeselor în bikini

La aproximativ 25 de ani mai târziu, aceasta este pe punctul de a deveni prima femeie miliardar din zona Asiei de Sud-Est, elementul cheie care a ajutat-o în această direcție fiind faptul că stewardesele care lucrează pe avioanele sale poartă ca uniforme niște costume inedite, uneori purtând numai bikini.

Odată listată la bursă compania sa, Nguyen Thi Phuong Thao va reuși să intre în posesia unei averi care se estimează a se ridica la suma de un miliard de dolari, scrie Bloomberg. Datorită acestui fapt, Thao va deveni prima vietnameză care va reuși să obțină o asemenea reușită financiară. Marea parte a averii sale provine din acțiunile deținute la compania aeriană VietJet și cele de la Dragon City, un proiect ce presupune dezvoltarea imobiliară a 65 de hectare, care se află în Ho Chi Minh City.

Thao a declarat următoarele: „Nu mi-am calculat niciodată averea. Eu mă concentrez pe găsirea ideilor care să ducă la creşterea companiei, cum să câştig o cotă de piaţă mai mare şi cum să măresc salariile angajaţilor”.

Nguyen Thi Phuong Thao

Compania aeriană VietJet a devenit faimoasă prin intermediul stewardeselor tinere și foarte frumoase care uneori poartă bikini pe durata zborurilor de inaugurare care au ca și destinații locații exotice, cu plajă și mult soare. Tinerele stewardese apar chiar și într-un calendar al companiei aeriene. „Nu ne deranjează asocierea cu bikini. Dacă asta face oamenii fericiţi, atunci şi noi suntem fericiţi”, declară Thao.

O altă afirmație a tinerei miliardare este următoarea: „ Trebuie să conduci şi să iei riscuri calculate. Ca femeie de afaceri, am o responsabilitate de a contribui la dezvoltarea economiei şi să provoc schimbări pozitive în ţară şi în societate”…

Zborurile VietJet sunt efectuate în 47 de orașe din țară și în alte locații aflate pe teritoriul Asiei.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies