Incredibil: Oana Roman a slăbit enorm! Vezi cum arată vedeta!


1137

Oana Roman este cunoscută pentru formele ei mai mult decât generoase.

Oana Roman a slabit enorm! Cum a reusit 2

Ani de zile a fost subiect de glumă în televiziune și probabil că i-a ajuns cuțitul la os. Oana Roman a spus chiar ea la o emisiune TV cum a reușit să slăbească.

În ultimele luni, Oana Roman apare la toate evenimentele mondene și nu se sfiește să facă încercări vestimentare care îi pun în evidență corpul și faptul că a scăpat de multe kilograme.
Oana Roman a slabit enorm! Cum a reusit
Deși nu a explicat exact ce dietă urmează, Oana Roman a dezvăluit motivul principal: a renunțat la zahăr.

„Eu am mai slăbit în ultima vreme pentru că mi-am făcut un regim de viață mai ordonat. Am descoperit un îndulcitor care e făcut în România și e și natural și are zero calorii și zero indice glicemic, că o ciocolată caldă care nu are calorii deloc”, a declarat fiica fostului premier.

Oana a mai avut o tentativă de a slăbi, în urmă cu un an, după ce s-a căsătorit cu Marius Elisei și a dat naștere fiicei lor. Atunci declara tot într-o emisiune TV că a slăbit tot în urma unei organizări, și anume renunțase la pâine.

„Nu am o rețetă anume. Am consumat mai multe fructe și legume decât o făceam înainte. Fiind vară, am mâncat salate de roșii cu putină brânză și, bineînțeles, multă salată de vinete. O ador. Mama lui Marius o face cea mai bună. Am renunțat la pâine.

Eu, în general, nu mănânc foarte mult, indiferent ce spun unii despre mine. Am fost și mai agitată și probabil că de aceea am mai slăbit. Eu mă îngraș pe fond nervos, când sunt în depresie, dar acum recunosc că m-am liniștit”, a spus Oana Roman.
Oana Roman Slaba
Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman. Cu toate că nu are o relație foarte bună cu tatăl sau, pe Oana a ajutat-o din umbră numele acestuia. Acum este căsătorită și are o minune de fetiță…

Citește și:  Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre relația ei cu Ștefan Manolache: „Nu înțeleg de unde a apărut acest...”

Oana Roman in familie
Sursa: cancan.ro

loading...