Home Stiri Inna a ajuns de urgență la spital și a luat o pauză de la carieră

Inna a ajuns de urgență la spital și a luat o pauză de la carieră

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 449 views 3 minute timp de citit
  • Inna a avut o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere profesional.
  • Aceasta a avut nevoie de perfuzii pentru a-și reveni.
  • Stresul și oboseala au ajuns-o din urmă pe artistă.

Inna este una dintre cele mai de succes artiste din întreaga lume, motiv pentru care este extrem de solicitată pentru a ține mai multe concerte în diferite colțuri ale lumii.

Deoarece a vrut să își onoreze toate contractele, Inna s-a supus unui volum de muncă foarte mare, motiv pentru care corpul ei a cedat, iar aceasta a avut nevoie de ajutorul medicilor. De asemenea, aceasta a mai specificat că își va lua câteva zile libere, pentru a se pune complet pe picioare.

Inna a avut parte și de momente mai puțin plăcute în carieră

„Au fost mici momente de deznădăjduire, în care multe puteau părea mai grave decât sunt. Dar mereu am încercat să rămân în echilibru și să învăț din fiecare experiență.

Îmi este greu să fac un top al momentelor memorabile, cu siguranță au fost multe. Piese în topuri, muzica mea în filme și reclame internaționale, concerte pe marile scene ale lumii, colaborări de succes. Sunt recunoscătoare pentru absolut tot, chiar și pentru eșecuri. De fiecare dată, te ridici mai puternic după un episod mai puțin fericit.

Nu am pierdut simțul realității și, mai ales în ultimul an, în care am stat mai mult pe acasă, m-am ocupat de multe ori singură de cumpărături și știu prețurile”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Artista știe foarte bine cum să își folosească banii

„Cred că extravaganța poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echilibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

«Masked Singer Romania» (PRO TV), a fost fun, a fost intens și îmi doresc și sezonul 2 de nebunie și energie! După prima experiență pe care am avut-o la «Vocea României Junior», care a fost minunată, unde am cunoscut copii talentați, «Masked Singer Romania» a fost o experiență diferită, care m-a făcut să mă reîndrăgostesc de televiziune…”, a mai mărturisit fosta antrenoare.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies