HomeStiri Mondene Inna, secretul unei forme perfecte

Inna, secretul unei forme perfecte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/inna5.jpg

În cadrul unui interviu acordat unei reviste locale, artista a declarat că este foarte mulţumită de forma sa fizică şi că nu îşi doreşte să recurgă la nicio operaţie estetică sau oricare alt procedeu de înfrumuseţare, declarând mai departe că obişnuieşte să facă mult sport pentru a-şi menţine silueta perfectă. 

inna5

Artista pare să facă parte din grupul puţinelor vedete care nu vor să recurgă la operaţii estetice pentru a arăta perfect. Aceasta a declarat că se simte foarte bine aşa cum arată şi nu consideră că ar avea nevoie de niciun fel de operaţie.

În cadrul interviului, Inna a susţinut faptul că nu are un regim alimentar anume, ba chiar aceasta nu se abţine de la niciun fel de mâncare. Printre activităţile sale zilnice de menţinere a siluetei perfecte se numără:

”Mers cu bicicleta, dans, înot, surf, mers pe jos. Nu m-am gândit să-mi fac vreo operație estetică, nu am nevoie, mă simt bine în pielea mea.”

Surful este una dintre pasiunile sale, de care se bucură ori de câte ori merge în vacanţă în Mexic sau Costa Rica.

Un alt secret al artistei este chiar somnul de frumuseţe, care o ajută foarte mult pentru a se menţine în formă…

”Pentru mine, ziua în care nu am concert începe foarte târziu, pentru că îmi place să dorm foarte mult și consider că este foarte important să mă odihnesc, mai ales că majoritatea concertelor au loc la 12 noaptea sau chiar mai târziu”, a mai declarat Inna în cadrul interviului. 

inna_for_elle_

Surse foto: woman2woman.ro; themusicofnow.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed