Intre Oltin Hurezeanu de la Exatlon si Andreea Marin exista o legatura nebanuita! 

Share

Este cel mai nou-venit din Echipa Faimoșilor, dar ce detalii extrem de importante pot spune cine este Oltin Hurezeanu de la Exatlon?!

Primul câștigător a unui miliard în cadrul unui show de televiziune, dar și actorul care interpretează rolul unui asasin plătit sunt doar câteva dintre informațiile care te fac atent atunci când afli cine este Oltin Hurezeanu de la Exatlon.

Oltin Hurezeanu apare în câteva fotografii pe paginile mai multor publicații, chiar înainte de a intra în competiție. Din fericire, în acele imagini Oltin interpreta doar un rol într-un film. El este bine, fără urmă de lovituri. Filmul „1988” l-a umplut de sânge, dar sperăm să fie vorba și de altceva: faimă, succes și bani.

Periculosul Oltin are oportunitatea să atragă atenția cu o serie de instantanee din timpul filmărilor peliculei.

Legătura dintre Oltin și Andreea Marin

Cine ar fi spus că Andreea Marin știe foarte bine cine este Oltin Hurezeanu de la Exatlon? Dar „niciodată să nu spui niciodată”, așa-i? Se pare că, Oltin Hurezeanu s-a iubit cu Adriana Nicolae, cea care a tot spus că ar fi însărcinată cu Ștefan Bănică Jr.

Unde crezi că l-ai mai văzut

Figura lui e una destul de cunoscută, căci s-a tot văzut pe sticlă, dar nici nu o să-ți vină să crezi cine este Oltin Hurezeanu de la Exatlon, cu adevărat.

 • Acum mai bine de 12 ani a fost votat ca fiind cel mai sexy bărbat din România.
 • A avut o scurtă carieră și ca stripper.

 • A debutat ca actor în anul 2006.
 • A jucat alături aceeași Adriana Nicolae în telenovela „Iubire ca-n filme”, unde au interpretat rolurile a doi îndrăgostiți. Povestea de iubire din film a continuat și în afara platoului de filmare.
 • A mai putut fi urmări într-o altă telenovelă românească, „State de România”.
 • Ca actor l-ai putut vedea în alte producții autohtone precum: „Restul e tăcere”, „Supraviețuitorul”, „Poveste de dragoste”, dar și „Palatul Copiilor”.
 • Pentru că arată foarte bine, a gustat puțin și din faima de model.
 • Este pasionat de fitness și face orice ca să arate întotdeauna perfect.
 • a avut de-a face și cu artele marțiale, Kembo și cascadorie, iar astăzi face parte încă din Asociația cascadorilor din România.
 • A pozat și într-o revistă pentru bărbați.
 • Acasă, Oltin este așteptat de iubita Cătălina – un fost fotomodel de succes, care a renunțat la cariera sa pentru a putea deschide o afacere care se pare că o împlinește din toate punctele de vedere.

Pentru cine este Oltin Hurezeanu la Exatlon astăzi actorul este recunoscător succesului pe care l-a avut acum ceva ani la emisiunea lui Ianțu.

Dacă tot am aflat cine este Oltin Hurezeanu de la Exatlon, să vedem acum și evoluția sa în acest concurs.

În prima sa zi la Exatlon Oltin nu a avut parte de norocul începătorului, din contră, a pornit la drum cu un mare minus, un handicap competițional destul de mare, iar învingător a fost Alexandru.

Oltin este cel mai bun prieten a lui Ion Oncescu, cel pe care îl admira și susținea înainte să devină chiar el un concurent în acest concurs fantastic…

Indiferent de cine este Oltin Hurezeanu la Exatlon, CV său este impresionant.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news