Home Stiri Întrebarea care a înnebunit internetul! Care dintre femei este cea mai tânără?

Întrebarea care a înnebunit internetul! Care dintre femei este cea mai tânără?

autor Elena Yvette
281 vizualizari
Intrebarea care a innebunit internetul
loading...

În imaginea de mai jos sunt patru femei cărora nu le-aţi da mai mult de 30 de ani după felul în care arată, însă adevărul este altul.

Care dintre femei este cea mai tanara

Rețelele de socializare au fost pline de tot felul de păreri, oamenii erau împărţiţi în grupulețe care credeau aceleași lucruri, contrazicerile erau la ordinea zilei şi fiecare credea că are dreptate.

Adevărul este că am fost păcăliți cu toţii de înfățișarea doamnelor din imagine, deoarece acestea ştiu foarte bine să îşi ascundă vârsta şi să îşi pună în valoarea calităţile care le fac să pară de altă vârstă.

De-a lungul timpului, femeile şi-au dorit ca vârsta lor să rămână un mister, fiind o întrebare la care adesea acestea nu răspund. Se consideră că este o lipsă de bun-simţ să întrebi ce vârstă are o femeie, de aceea ele au ajuns să arate din ce în ce mai bine la vârste destul de înaintate.

Luând exemplul vedetelor care se menţin în formă la peste 50 de ani şi care arată mai bine ca oricând, absolut toate femeile din lume şi-au dorit să rămână veşnic tinere şi să nu permită bătrâneții să se vadă pe chipul şi trupul lor.

Un ajutor foarte mare pentru toate doamnele este make-upul, care le-a ajutat dintotdeauna să îşi ascundă micile imperfecţiuni ale tenului, să îşi contureze forma feţei pentru a părea mai suple, să accentueze zonele frumoase sau să îşi remodeleze sprâncenele. Produsele de machiaj au început să fie de o calitate din ce în ce mai mare, astfel că scopul lor, acela de a înfrumuseţa, reuşeşte să fie atins tot timpul.

De asemenea, părul este un element important pentru o femeie, deoarece acesta întregește o ţinută sexy, ducându-ne cu gândul la femeile tinere şi la frumusețea lor. Părul lung era întâlnit pe vremuri doar până la o anumită vârstă, deoarece femeile căsătorite şi cu copii ajungeau să se tundă scurt din anumite motive şi zvonuri care circulau pe atunci. Astăzi, femeile sunt îndrăzneţe, îşi doresc să fie nişte mămici frumoase şi nişte soţii sexy, de aceea consideră că părul lung exprimă feminitate şi senzualitate. Şi aşa este! O coafură frumoasă, un păr aranjat mereu va pune în evidenţă frumusețea unei femei şi o va ajuta să îşi ascundă vârsta extrem de bine.

Deoarece tehnologia evoluează destul de repede, femeile care nu îşi doresc să aibă nici măcar un rid pot apela la operațiile estetice, care promit un chip tânăr pentru o lungă perioadă. Ridurile pot fi estompate foarte uşor, buzele pot fi conturate şi pline, precum şi pielea care se lasă poate fi îndepărtată uşor. Pentru orice fel de problemă, operațiile estetice au o rezolvare.

La fel au reuşit să facă şi doamnele din imagine, care au înnebunit internetul şi au reuşit să îşi ascundă foarte bine vârsta şi să îşi pună în valoare frumusețea.

Raspuns Care dintre femei este cea mai tanara

Cele patru femei au vârsta cuprinsă între 45 şi 54 de ani. De la dreapta la stânga: Michelle Thomas, 48 de ani, Heike Doutine, 45 de ani, May Simpkin, 51 de ani, şi Rae Martin, cu vârsta de 54 de ani…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!