HomeStiri Mondene Intuitia te ajuta sa ai o viata mai buna

Intuitia te ajuta sa ai o viata mai buna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Intuitia.jpg

Intuiția te va ajuta să găsești resursele pentru a realiza ce ți-ai propus și vei avea viața frumoasă pe care ți-o dorești.

Trăim într-o lume în care suntem învățați să ne raportăm la ceea ce fac cei din jur. Ajungem să nu ne mai cunoaștem propria personalitate și să trăim cu nemulțumiri constante deoarece nu trăim viața pe care o trăiesc ceilalți. Intuiția te poate salva!

Avem cu toții în cap imaginea vieții ideale și ne-am setat obiective pe care să le îndeplinim pentru a fi fericiți. Există o cale de a ne împlini dorințele, și anume ascultând ce are de spus intuiția care se regăsește în fiecare dintre noi.

“Mintea intuitivă este un dar sacru, iar mintea rațională un servitor credincios. Am creat o societate care onorează servitorul și am uitat darul.“ – Albert Einstein

Ni s-a pus la îndemână un instrument puternic, însă de multe ori îl ignorăm deoarece suntem prea copleșiți de mesajele care vin din exterior și nu ne permit un moment de ascultare a propriei voci care ne poate inspira. Totodată, educația care ne-a fost dată de la vârste fragede ne împinge mai mult spre gândirea rațională și bazată pe fapte concrete și mai puțin să ne întoarcem spre latura spirituală și să căutăm acolo răspunsuri.

Totuși, atunci când ești confuz, cauți răspunsuri, te simți copleșit de negativitate și nu poți să găsești soluții ca să ieși dintr-un impas, învață să asculți vocea aceea invizibilă care îți transmite ceva. Chiar dacă uneori soluția oferită pare una pe care nu ai fi ales-o niciodată sau dacă intuiția te împinge la un act curajos, fii încrezător și acționează!

Atunci când îți vei asculta intuția vei simți că ți-ai recăpătat controlul asupra propriei vieți și nu vei mai fi afectat de criticile celor din jur, nici nu vei mai asculta sugestiile lor. Vei fi capabil să iei decizii pe cont propriu pentru a-ți atinge obiectivele de a fi fericit.

5 metode pentru a te conecta cu intuiția ta

1. Meditația
Practică zilnic meditația pentru a-ți relaxa mintea și corpul. Astfel, vei intra în conexiune cu Sinele Superior care te va ghida în acțiunile tale.
2. Auto-reflecția
Analizează-ți propria persoană și planurile de viitor.
3. Respirația
Încearcă tehnicile de respirație din Yoga, deoarece ajută la relaxarea sistemului nervos și la activarea capacității de autovindecare a corpului.
4. Atenția
Încearcă să blochezi influența celor din jur și să fii mai atent la vocea interioară. Cu cât te concentrezi mai mult, vei putea recepționa mesajele intuiției.
5. Recunoștința
Renunță la gândurile negative și fii mulțumit cu ceea ce ai realizat! Practicând recunoștința vei elimina negativismul, iar intuiția te va putea influența…

Vei reuși să atragi în viața ta lucruri pozitive dacă vei avea în vedere cele de mai sus.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed