Home Stiri Învaţă cum să te machiezi dacă porţi ochelari

Învaţă cum să te machiezi dacă porţi ochelari

autor Elena Yvette
271 vizualizari

Atunci când porţi ochelari, machiajul trebuie adaptat, deoarece rama şi lentilele îţi acoperă o parte din faţă. Aşadar, este bine să ţii cont de câteva sfaturi înainte de a începe să te fardezi, dacă vrei ca totul să fie perfect.

Învaţă cum să te machiezi dacă porţi ochelari

Ochelarii pe care îi porţi influenţează în mod cert modul în care te machiezi. Fie că îi foloseşti doar la calculator, sau că sunt cu purtare permanentă, încearcă să ţii cont de următoarele trucuri atunci când foloseşti fardurile de pleoape. În funcţie de problemele tale, purtarea de ochelari îţi poate face ochii mai mari sau mai mici decât sunt în realitate. Dar, indiferent în ce categorie te afli, nu uita, machiajul în cazul tău nu este niciodată o pierdere de timp.

Make-up-ul, influenţat de tipul de dioptrii

Dacă ai miopie, lentilele fac ochii să pară mai mici decât sunt în realitate, de aceea ai nevoie de farduri în nuanţe luminoase. Pentru ochelarii mari, cu rame groase și întunecate, vei opta pentru un aspect mai neutru. Lentile adaugă umbre feţei tale, dar ochelarii sunt deja un accesoriu destul de important, așa că nu încerca să compensezi cu blush sau iluminatoare. Evită şi să îţi conturezi ochii pentru un look mai dramatic, dat fiind că asta îţi va face ochii să pară şi mai mici. Totuşi, ar fi o idee bună şă încerci să îţi curbezi genele.

Descoperă alte sfaturi de machiaj dacă porți ochelari AICI.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies