Invata limbajul trupului ca sa-i poti citi pe cei din jur


658
loading...

Este foarte util să cunoaștem postura și gesturile pe care le face o persoană, întrucât ne pot dezvălui o mulțime de lucruri despre aceasta.

Invata limbajul trupului ca sa-i poti citi pe cei din jur

Limbajul non-verbal nu este cunoscut de foarte multe persoane, dar, aflând unele elemente principale, putem învăța să îi analizăm pe cei cu care interacționăm, pentru a îi înțelege mai bine și a îi descoperi așa cum sunt cu adevărat, deoarece anumite aspecte le pot trăda firea.

Poziția mâinilor este foarte importantă atunci când stăm de vorbă cu cineva.

Iată, așadar, care sunt explicațiile pentru felul în care cineva cu care discutăm își ține mâinile într-un mod specific:

Mâinile pe lângă corp

Când o persoană cu care vorbim stă cu mâinile pe lângă corp, este un semn indirect care invită la discuție, ne arată că este deschisă unei conversații și așteaptă cu interes ceea ce avem de spus.

Mânile încrucișate

De data aceasta, situația este una opusă celei prezentate anterior. Când persoana din fața noastră își ține mâinile încrucișate, acest lucru relevă o poziție defensivă. Cu alte cuvinte, nu este interesată de discuția cu noi sau nu este impresionată de spusele noastre, nu așteaptă cu interes opinia pe care o avem…

Mâinile împreunate la spate

În cazul în care persoana cu care vorbim își împreunează mâinile la spate, acest lucru ne dezvăluie faptul că dorește să își manifeste superioritatea față de noi, precum și că are putere și încredere în sine.

Citește și:  Inna și-a șocat fanii. Decizia pe care a luat-o recent este de necrezut
loading...