HomeStiri Mondene Ioana Ginghină a vrut să se împace cu Alexandru Papadopol. Primele declarații ale actriței

Ioana Ginghină a vrut să se împace cu Alexandru Papadopol. Primele declarații ale actriței

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/10/Ioana-Ginghina-a-vrut-sa-se-impace-cu-Alexandru-Papadopol.-Primele-declaratii-ale-actritei-1.jpeg

Cu toate că la început a dorit să mențină discreția în privința divorțului, în ultima vreme Ioana Ginghină face tot mai des dezvăluiri.

Ioana Ginghina a vrut sa se impace cu Alexandru Papadopol. Primele declaratii ale actritei 1 in Stiri Mondene

Deși aceasta și Alexandru Papadopol au divorțat, au discutat despre o eventuală împăcare, aceasta însă fără să se concretizeze.

Ioana Ginghină a povestit de curând în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că a negociat împăcarea cu Alexandru Papadopol, în încercarea de a face tot ce poate pentru binele fiicei lor, Ruxandra.

Ioana Ginghina a vrut sa se impace cu Alexandru Papadopol. Primele declaratii ale actritei 2 in Stiri Mondene

Actrița consideră că a fost o soție aproape perfectă, dar la un moment dat situația dintre ea și fostul soț devenise de nesuportat.

„Nu mă mai văd cu el. Și au mai fost discuții, dar nu. Eu n-aș mai putea fi aia de dinainte, n-aș putea să mai fiu aia drăguță…

Ioana Ginghina a vrut sa se impace cu Alexandru Papadopol. Primele declaratii ale actritei 3 in Stiri Mondene

Au fost tot soiul de discuții, că pentru copil, că pentru… Dar, na… Nu știu dacă îi pare rău și nu mă mai interesează.

De acum, totul e despre mine și despre Ruxi. Nu mai pot eu să fiu așa! Din punctul meu de vedere, eu am fost o soție aproape perfectă, adică am acceptat multe lucruri.

Mi-a plăcut să fiu un bun prieten pe acolo prin casă, să ajut unde se putea ajuta.

Și nu o să mai pot fi așa, sunt mult mai «bitchy» (n.r.: răutăcioasă)”, a spus Ioana Ginghină într-o emisiune de televiziune.

Aceasta a slăbit în urma divorțului, deoarece a vrut să se mențină în formă.

De doi ani renunțase la a mai consuma carne, iar odată cu separarea de fostul soț a decis să facă îmbunătățiri asupra stilului de viață.

„Nu e mult, zece kilograme. Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc.

Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: «Vreau să slăbesc acum!». Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără ,nu slabă.

Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar.

Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică. Eu nu mă mai îngraş de sărbători.

Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc.

Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă o supă-cremă, o mămăliguță cu brânză. D-astea.

Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit”, a dezvăluit Ioana Ginghină în urmă cu ceva timp la Star Matinal…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed