HomeStiri Mondene Ioana Ginghină dezvăluie secretele unei căsnicii fericite

Ioana Ginghină dezvăluie secretele unei căsnicii fericite

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/ioana.jpg

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

ioana in Stiri Mondene

Cei doi se înțeleg de minune și sunt un exemplu pentru multe cupluri care caută secretul căsniciei perfecte, așa că au decis să facă unele mărturisiri cu privire la relația lor și să vorbească despre secretul care stă în spatele unei relații atât de frumoase ca a lor.

Cei doi actori au o rețetă simplă, în ceea ce privește căsnicia lor, și anume comunicarea și respectul.

in Stiri Mondene

„Anul acesta, pe 23 decembrie, sărbătorim 11 ani de când am spus «Da» în fața ofițerului stării civile. Sunt niște ani atât de frumoși și de câte ori mă gândesc la relația noastră, mă bucur că am găsit un om atât de cald, iubitor și înțelegător. În primul rând, Alexandru este pentru mine cel mai bun prieten al meu”, mărturisește aceasta…

„Lumea se întreabă care este secretul, cum reușim să menținem flacăra iubirii aprinsă, însă secretul este că, de fapt, că nu trebuie să faci absolut nimic. Soțul reprezintă familia, este ca mama, tata, sora, te iubește, te respectă și îți este alături indiferent de situație”, a spus ea. „Alexandru m-a sprijinit în toate proiectele și m-a încurajat când toți spuneau că trebuie să renunț. Am realizat foarte multe împreună și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru asta. Ne place această plictiseală de care fuge toată lumea, iubim să ne «plictisim» împreună”, a mai  adăugat Ioana Ginghină.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed