HomeStiri Mondene Ioana Ginghină, din nou împreună cu Alexandru Papadopol, la doar o lună de când au divorțat

Ioana Ginghină, din nou împreună cu Alexandru Papadopol, la doar o lună de când au divorțat

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 808 views
Ioana Ginghina, din nou impreuna cu Alexandru Papadopol, la doar o luna de cand au divortat 1 in Stiri Mondene

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu o lună, fapt care a surprins pe toată lumea, întrucât păreau un cuplu bine sudat. Oficial, cei doi au semnat actele pe 23 iulie.

Ioana Ginghina, din nou impreuna cu Alexandru Papadopol, la doar o luna de cand au divortat 1 in Stiri Mondene

Deși aceștia s-au hotărât să pornească pe drumuri separate în viață, Ioana și Alexandru au o fiică împreună, pe Ruxandra, și se ocupă în continuare de aceasta, chiar dacă fetița locuiește cu mama ei.

Întrucât nu vor să o priveze pe micuță de atenția vreunuia dintre ei, foștii soți au convenit să petreacă anumite evenimente împreună. Astfel, au stabilit că vor fi amândoi alături de Ruxandra cu ocazia zilei sale de naștere.

Alexandru Papadopol este ocupat cu filmările la Piatra Neamț, dar a promis că nu va lipsi de la ziua fetiței sale.

Ioana Ginghina, din nou impreuna cu Alexandru Papadopol, la doar o luna de cand au divortat 2 in Stiri Mondene

„Am stabilit la divorţ că fiecare dintre noi va petrece două weekenduri pe lună cu Ruxi şi câteva zile în timpul săptămânii însă Alexandru are un proiect acum.

Filmează foarte departe de Bucureşti şi nu se poate ţine de program. Şi iar, pot să spun, am avut dreptate!”, a spus pe un ton amuzat Ioana Ginghină pentru VIVA!.

Actrița dă dovadă de înțelegere pentru fostul soț și va încerca să facă tot ce ține de ea pentru ca atmosfera să nu fie una tensionată.

„Ne vom vedea sâmbătă, de ziua Ruxandrei, şi am înţeles că şi duminică vom merge undeva, toţi trei. Ei acum suferă puţin, amândoi.

Alexandru, pentru că nu mai are o relaţie apropiată cu Ruxandra, fetiţa îşi doreşte să se apropie, dar nu ştie cum, şi eu sunt la mijloc şi încerc să fac o mediere.

Dar o să fie bine, sunt sigură, pentru că Ruxi este un copil extrem de înţelept şi de matur.

Ea a fost întotdeauna un copil special, poate şi pentru că am luat-o întotdeauna cu mine peste tot!”, a mărturisit Ioana Ginghină în emisiunea Interviurile VIVA!

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed