Home Stiri Mondene Ioana Ginghină, mai sexy ca oricând după divorț! Are din ce în ce mai mulți admiratori: „Îmi place să fiu curtată, să…”

Ioana Ginghină, mai sexy ca oricând după divorț! Are din ce în ce mai mulți admiratori: „Îmi place să fiu curtată, să…”

autor Negriu Elena
1,2K views

În urmă cu câteva luni, showbizul românesc a fost cutremurat de divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

Aceștia au devenit doi oameni liberi, dar se ocupă în continuare împreună de creșterea și educația fiicei lor, Ruxandra.

Spre deosebire de Alexandru Papadopol, care s-a afișat deja în public cu noua sa iubită, colega de breaslă Adriana Irimescu, fosta soție a lui Adrian Titieni, Ioana Ginghină nu dorește să intre prea curând într-o relație.

Actrița se bucură însă de atenția pe care i-o oferă bărbații, aceasta având mult mai mulți admiratori care doresc să o curteze de când este o femeie singură.

Nici nu este de mirare că numărul bărbaților care o plac este tot mai mare, având în vedere că arată extrem de sexy la cei aproape 42 de ani.

„Contează că am început să investesc în mine, eram acaparată de tot ce înseamnă familie și copil. Acum am și mai mult timp, mai ales când Ruxandra e cu Alexandra.

Vara asta m-am distrat mai mult ca în tinerețe, am ieșit cred că aproape zilnic. Nu am stat deloc, nu că m-am plimbat, ieri, când a început școala, aproape că îmi venea să plâng.

N-am noutăți, deocamdată îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare, îmi trăiesc tinerețea. Nu mă bag, nu.

Nu am regrete, eu am avut o căsătorie frumoasă, pe final s-a mai stricat, dar acum mă gândesc că așa a fost să fie, probabil mă așteaptă o nouă etapă probabil și mai frumoasă.

Am descoperit că bărbații au tot felul de crize, la 30, la 40 de ani. Eu mi-am asumat, cred că nu voi mai intra prea curând într-o relație.

Nu mă mai văd mamă a doua oară, nu-mi mai doresc al doilea copil din cauza faptului că celălalt bărbat ar iubi-o pe Ruxi”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii Agenția VIP.

Actrița a dezvăluit și cum i-a explicat fetiței sale că tatăl ei are acum o relație cu o altă femeie. Ioana Ginghină a apelat la un psiholog în acest sens.

„Am apelat la un specialist, am dus-o pe fetița mea la psiholog, n-a avut așa repercusiuni cum mă așteptam.

Ea trebuie să nu mă vadă pe mine afectată. Nici ce s-a întâmplat nu a fost mare lucru, suntem liberi”, a mai spus Ioana Ginghină…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed