Home Stiri Ioana Ginghină vorbește despre etapele de după divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină vorbește despre etapele de după divorțul de Alexandru Papadopol

autor Mirela
605 views 3 minute timp de citit
  • Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au format un cuplu extrem de îndrăgit.
  • Cei doi au divorțat după 12 ani de căsnicie.
  • Acum, actrița povestește despre cum au stat lucrurile după divorț.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au format un cuplu îndrăgit. Cei doi au divorțat după 12 ani, lucru ce i-a luat pe mulți prin surprindere.

Acum, actrița a vorbit despre divorțul său, dar și despre modul în care lucrurile s-au schimbat după aceea. Actrița a fost afectată de cele întâmplate, dar a reușit să depășească momentul dureros.

Ce spune Ioana Ginghină despre Alexandru Papadopol?

„Noi suntem  niște oameni care ne înțelegem foarte bine. Și știam așa de la început, pentru că noi am fost foarte buni prieteni. Ca foști soț și soție și era normal să rămână așa. Normal că a fost nevoie de un timp să vindece anumite lucruri, dar acum el este un bărbat important din viața mea, adică nu se pune problema”, a spus aceasta pentru cei de la ciao.ro.

„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit. Păi am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care, cum vede o fată înfrigurată, îi dă haina”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, despre relația pe care o avea în paralel cu Adriana Titieni.

„Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. M-am simțit atât de bine și mă bucur din tot sufletul că am dat de omul ăsta, de Cristi, care e deschis să înțeleagă acest lucru”, a mai declarat aceasta despre compromisurile făcute pentru fiica lor.

Actrița își dorește și al doilea copil

„Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider ca am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme”, a spus aceasta, potrivit spynews.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies