HomeStiri Ioana Grama, despre cea mai mare frică a sa. Prin ce experiență oribilă a trecut

Ioana Grama, despre cea mai mare frică a sa. Prin ce experiență oribilă a trecut

autor Negriu Elena
2,2K views 3 minute timp de citit

Ioana Grama are un succes foarte mare în mediul online, dar este fericită și pe planul personal, întrucât de curând a anunțat că este însărcinată.

12

Recent, cunoscuta bloggeriță a vorbit despre cea mai mare frică a sa. Cu toate că soțul său, Alex, este pilot, ei îi este mare teamă de a zbura cu avionul.

Nu a avut dintotdeauna teamă de zbor, ba chiar visa să devină stewardesă, ci totul a pornit de la o experiență îngrozitoare prin care a trecut în urmă cu ceva timp.

13

„Da, îmi doream să fiu stewardesă, am realizat mai târziu, după câțiva ani.

Eu am zburat foarte mult, deja aveam perioade în care zburam de patru ori pe lună. Niciodată n-am avut probleme cu zborul.

14

Până odată când mi s-a întâmplat ceva oribil, zic eu, adică a fost o situație foarte nasoală.

Au început oamenii să plângă în avion, era să cădem, nu se putea ateriza la București și a aterizat de urgență la Constanța.

A încercat de trei ori și a durat 20 de minute, iar în alea 20 de minute, avionul cădea […] Oribil!

De atunci am frică de zbor şi l-am cunoscut pe Alex, care e pilot”, a spus Ioana Grama în cadrul emisiunii Acces Direct.

Ioana Grama a mai trecut printr-o suferință extrem de mare. În urmă cu 14 ani, una dintre cele două surori ale sale și-a pierdut viața.

„Am avut două surori, dar una a murit într-un accident de maşină. A murit acum 14 ani.

Când a murit sora mea, cealaltă soră, Claudia, a aflat că e însărcinată. Chiar după înmormântare.

Când Dumnezeu ia o viaţă, dă alta…. Se fac 14 ani de la moartea surorii mele, în februarie. N-ai cum să treci peste chestia asta.

 Nu e nimic care să te facă să uiţi, dar odată cu trecerea timpului, te gândeşti altfel la situaţie”, a mai spus Ioana Grama…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed