HomeStiri Mondene Ioana Grama și Alex Tăgurean au pus punct mariajului: „Nu e nicio cale de întoarcere”

Ioana Grama și Alex Tăgurean au pus punct mariajului: „Nu e nicio cale de întoarcere”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Ioana Grama și Alex Tăgurean au pus punct mariajului „Nu e nicio cale de întoarcere” in Stiri Mondene

În prag de sărbători, Ioana Grama a anunțat că va divorța. După doar doi ani de căsnicie, aceasta a decis să pună punct mariajului și a făcut și câteva declarații despre acest lucru. Cu toate acestea, vor rămâne în relații bune pentru copilul pe care îl au împreună.

Ioana Grama și Alex Tăgurean au pus punct mariajului „Nu e nicio cale de întoarcere” in Stiri MondeneIoana Grama și Alex Tăgurean se pare că au trecut prin mai multe momente delicate, iar concluzia la care au ajuns este că, pentru ei, cel mai bine este să se despartă. Mai mult decât atât, se pare că ruptura a avut loc acum ceva timp, dar, abia acum, Ioana Grama a decis să vorbească.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost binecuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre. A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana.

Ioana Grama și Alex Tăgurean au pus punct mariajului „Nu e nicio cale de întoarcere” in Stiri MondeneNu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt, indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru ca ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum.

Ioana Grama și Alex Tăgurean au pus punct mariajului „Nu e nicio cale de întoarcere” in Stiri MondeneAșa cum, până acum, v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, a specificat Ioana pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed