Home Stiri Ioana Năstase nu vrea, momentan, să îi acorde a doua șansă lui Ilie: „Nu mă gândesc la o împăcare”

Ioana Năstase nu vrea, momentan, să îi acorde a doua șansă lui Ilie: „Nu mă gândesc la o împăcare”

autor Buinoschi Andreea
154 vizualizari

Se pare Ilie Năstase are resentimente și își dorește ca soția sa, Ioana, să se întoarcă acasă. Cu toate acestea, femeia nu vrea, momentan, să audă de așa ceva, deoarece este extrem de deranjată de ceea ce a făcut fostul sportiv.

Zilele trecute, conform celor de la cancan.ro, Ioana Năstase a ieșit în oraș cu Ilie, după care a mers la casa acestuia. Atunci, toată lumea a crezut că Ioana a trecut peste cele întâmplate și a ales să se împace. Însă, lucrurile se pare că nu stau deloc așa.

Femeia ar fi mers acasă la Ilie pentru a-și lua o parte din lucruri și s-a întors în Constanța. „Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan, nu mă gândesc la o împăcare.

Am zis că vreau să stau o perioadă singură. Sunt la Constanţa, momentan. Şi o să păstrez o relaţie bună cu el, normal că o să vorbim, doar nu trăim în junglă. Dar, dacă vorbim, nu înseamnă că ne-am şi împăcat. El îmi cere să ne împăcăm însă mă mai gândesc. Pentru mine, iertarea este cel mai important lucru, pentru că îmi eliberez sufletul”, a spus aceasta pentru cei de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, imediat după incident, soția lui Ilie Năstase a spus că nu va depune plângere împotriva lui, deoarece ar risca să intre la pușcărie. „Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie OK. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția. Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!

Care a fost motivul? Se găseau tot timpul motive. Dar, de dragul lui, am lăsat de la mine… Și am tot lăsat… Nu am greșit cu absolut nimic pentru a mă lovi, sunt speriată acum”, a mărturisit Ioana pentru cancan.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies