Home Stiri Ioana Năstase și Ilie, surprinși din nou împreună

Ioana Năstase și Ilie, surprinși din nou împreună

autor Buinoschi Andreea
113 vizualizari

Ioana Năstase și Ilie nu pot sta departe unul de celălalt. Cei doi, în ciuda faptului că au depus actele de divorț, preferă să petreacă timpul împreună și să dea uitării momentele tensionate care au avut loc la începutul acestui an.

După ce a sunat la 112, declarând că Ilie a bătut-o, Ioana Năstase a decis să divorțeze. Cu toate acestea, paparazzii impact.ro i-au surprins pe cei doi împreună și păreau că se simt foarte bine. Ținând cont că, la jumătatea lunii trecute, Ioana a spus că tensiunile dintre ea și Ilie nu mai există, nu este de mirare că aceștia au decis să petreacă timpul unul în compania celuilalt.

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta”, a mărturisit Ioana, potrivit playtech.ro.

La scurt timp după ce a anunțat că a fost victima violenței domestice, aceasta a stat de vorbă cu cei de la ShowBlitz și ProSport, spunând că mărul discordiei a fost un subiect pueril. „Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere, din respect, că nu e frumos. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el…

Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare”, a declarat soția lui Ilie Năstase, relatează wowbiz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies