Home Stiri Ioana Năstase spune dacă divorțează sau nu de Ilie Năstase

Ioana Năstase spune dacă divorțează sau nu de Ilie Năstase

autor Mirela
122 vizualizari
  • În ultima vreme, s-a zvonit că Ioana Năstase și Ilie Năstase ar urma să divorțeze.
  • În urmă cu scurt timp, Ioana a cerut explicații, după ce un bărbat a spus că este fiul lui Ilie.
  • Acum, Ioana a lămurit zvonuril e despre presupusul divorț.

După ce a avut o reacție explozivă în urma unui incident care a avut loc în urmă cu ceva timp, Ioana Năstase a vrut să lămurească situația. După ce un bărbat a declarat că este fiul lui Ilie Năstase,

Ioana a reacționat imediat și din cauza modului în care a spus anumite lucruri, s-a zvonit că ar urma un divorț între ei. Acum. Ioana Năstase a făcut câteva declarații și a spus ce se întâmplă între ea și Ilie.

Ce spune Ioana Năstase despre divorțul de Ilie?

„Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. un divorț iese din calcul). Nu a fost vorba de niciun divorț.

Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea: «Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!». De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui”, a spus aceasta pentru cei de la ego.ro.

Ilie Năstase și soția sa, la un pas de divorț

La finalul anului trecut, după ce au trecut printr-un moment extrem de tensionat, ioana declara că nu știe dacă mai are de gând să îi acorde o șansă soțului ei.

Discuțiile începuseră după ce aceasta și-a făcut o fotografie în casa lui Ilie atunci când fusese să își ia câteva lucruri. Văzând că a revenit în casa fostului sportiv, multe persoane au crezut că aceștia se vor împăca, însă Ioana la acea vreme declara că mai are nevoie de timp pentru a se gândi.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies