Ioana se simte ameninţată de către Ilie Năstase

Share

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze, deși se părea că vor să mai acorde o șansă căsniciei lor. Cu toate acestea, împăcarea dintre ei nu a durat mult, iar lucrurile s-au complicat foarte tare. Se pare că Ioana este amenințată de către viitorul fost soț, care a dorit să pună punct căsniciei la tribunal și nu la notar.

Căsnicia lor nu a durat decât doi ani, iar ruptura, de data aceasta, este una definitivă. După bătaia pe care a primit-o din partea lui Ilie, Ioana a decis să încerce să uite și să îi mai acorde o șansă. Cu toate acestea, lucrurile nu stau deloc atât de bine pe cât femeia și-a dorit, iar acum trebuie să se separe de fostul tenismen.

„Da, am depus cererea de divorț. Eu am decis asta, pentru că este cea mai buna soluție. În această perioadă, Ilie nu a încercat să se împace cu mine sau să facă vreun pas în ceea ce privește acest lucru. Consider că am dat suficient timp pentru un semn de împăcare de la el și nu s-a schimbat absolut nimic.

Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a mărturisit Ioana, pentru cei de la playtech.ro.

Mai mult decât atât, înainte de a începe o altă relație, aceasta vrea să se asigure că va trece peste și, în prezent, nu se gândește să dea nicio șansă altui bărbat. „Momentan, nu sunt dispusă să îmi refac viața. Nici după primul divorț nu m-am aruncat repede în brațele altui bărbat”, a mai spus aceasta, conform cancan.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news