HomeStiri Mondene Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 780 views
Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze in Stiri Mondene

Ioana Năstase și Ilie au decis să divorțeze, după ce se abia se împăcaseră. Se pare că decizia a fost luată chiar de către fosta parteneră a fostului sportiv, după ce a fost victima violenței fizice venite din partea acestuia.

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze in Stiri Mondene

Potrivit celor de la click.ro, Ioana Năstase nu l-a putut ierta pe Ilie după ce a bătut-o și a decis că, pentru ea, cel mai bine ar fi să pună punct căsniciei căreia decisese în urmă cu doar câteva săptămâni să îi mai dea o șansă. „Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au spus persoane apropiate celor doi, potrivit sursei menționate anterior.

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ două luni, Ioana a sunat la 112 pentru a reclama că a fost bătută de către Ilie Năstase. La acea vreme, aceasta a declarat că nu vrea să depună plângere împotriva fostului tenismen, deoarece avea probleme cu legea dinainte de a fi cu ea și nu a vrut să agraveze situația. Cu toate că, în cele din urmă, a decis să îi mai acorde o șansă, se pare că repercusiunile există, iar soții Năstase ajung la tribunal.

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze in Stiri Mondene

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, se arată în comunicatul emis de Poliție…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed