Home Stiri Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 584 views 2 minute timp de citit

Ioana Năstase și Ilie au decis să divorțeze, după ce se abia se împăcaseră. Se pare că decizia a fost luată chiar de către fosta parteneră a fostului sportiv, după ce a fost victima violenței fizice venite din partea acestuia.

Potrivit celor de la click.ro, Ioana Năstase nu l-a putut ierta pe Ilie după ce a bătut-o și a decis că, pentru ea, cel mai bine ar fi să pună punct căsniciei căreia decisese în urmă cu doar câteva săptămâni să îi mai dea o șansă. „Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au spus persoane apropiate celor doi, potrivit sursei menționate anterior.

În urmă cu aproximativ două luni, Ioana a sunat la 112 pentru a reclama că a fost bătută de către Ilie Năstase. La acea vreme, aceasta a declarat că nu vrea să depună plângere împotriva fostului tenismen, deoarece avea probleme cu legea dinainte de a fi cu ea și nu a vrut să agraveze situația. Cu toate că, în cele din urmă, a decis să îi mai acorde o șansă, se pare că repercusiunile există, iar soții Năstase ajung la tribunal.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, se arată în comunicatul emis de Poliție…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies