HomeStiri Mondene Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Iată primele imagini!

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Iată primele imagini!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Ioana-si-Ilie-Nastase-s-au-impacat.-Iata-primele-imagini-3.jpg

Se pare că scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase s-a încheiat. Cei doi au fost surprinși ieșind dintr-un restaurant din Capitală, de parcă nimic rău nu s-ar fi întâmplat.

În urmă cu doar câteva zile, paparazzii cancan.ro i-au surprins pe cei doi soți într-unul din restaurantele de lângă Grădina Zoologică din București. Timp de câteva ore, cei doi, în compania unor prieteni, au luat masa în oraș și au vorbit, semn că Ioana a dat uitării bătaia pentru care a sunat la 112, în urmă cu mai bine de o săptămână.

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Iată primele imagini in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, potrivit sursei menționare anterior, soții Năstase, imediat după ieșirea din restaurant, au mers direct la căminul conjugal.

Invitat în emisiunea 40 de întrebări, Ilie Năstase a vorbit despre relația pe care o are cu Ioana, mărturisind că și-ar dori foarte mult să facă un copil cu aceasta.

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Iată primele imagini in Stiri Mondene

„Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult și asta pentru că îmi face bine. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe.

Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, a spus fostul sportiv de performanță.

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Iată primele imagini! in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ o săptămână, Ioana a sunat la 112, spunând că a fost agresată de Ilie. În ciuda faptului că se gândea să divorțeze, în cele din urmă, femeia s-a răzgândit și i-a mai acordat o șansă soțului ei.

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat”, a mărturisit victima, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed