Home Stiri Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Iată primele imagini!

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Iată primele imagini!

autor Buinoschi Andreea
150 vizualizari

Se pare că scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase s-a încheiat. Cei doi au fost surprinși ieșind dintr-un restaurant din Capitală, de parcă nimic rău nu s-ar fi întâmplat.

În urmă cu doar câteva zile, paparazzii cancan.ro i-au surprins pe cei doi soți într-unul din restaurantele de lângă Grădina Zoologică din București. Timp de câteva ore, cei doi, în compania unor prieteni, au luat masa în oraș și au vorbit, semn că Ioana a dat uitării bătaia pentru care a sunat la 112, în urmă cu mai bine de o săptămână.

Mai mult decât atât, potrivit sursei menționare anterior, soții Năstase, imediat după ieșirea din restaurant, au mers direct la căminul conjugal.

Invitat în emisiunea 40 de întrebări, Ilie Năstase a vorbit despre relația pe care o are cu Ioana, mărturisind că și-ar dori foarte mult să facă un copil cu aceasta.

„Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult și asta pentru că îmi face bine. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe.

Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, a spus fostul sportiv de performanță.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Ioana a sunat la 112, spunând că a fost agresată de Ilie. În ciuda faptului că se gândea să divorțeze, în cele din urmă, femeia s-a răzgândit și i-a mai acordat o șansă soțului ei.

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat”, a mărturisit victima, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies