Ioana Tufaru, marturisire despre starea ei de sanatate: ,,Am avut ameteli, nu ma asteptam sa…”

Share

Ioana Tufaru a revenit în televiziune cu informații bombă despre starea ei de sănătate și momentele prin care a trecut.

Deși a declarat în nenumărate rânduri că este fericită alături de cel care îi este partener de viață, Ioana are probleme financiare destul de mariEa a mărturisit că fiul ei, Luca, este tot ce are mai de preț, însă nu sunt excluse șansele să fi rămas din nou însărcinată:

„Nu avem posibilitatea  creștem doi copii și sunt de părere  e un păcat  aduci pe lume un suflet nevinovat ca -l chinui,  se confrunte zi de zi cu lipsurile. Îl iubesc pe Luca, mi-am îndeplinit visul de a deveni mămică și aici vreau   opresc”, a declarat ea.

În ciuda declarațiilor sale pozitive despre viața pe care o duce, ea a declarat că are anumite semne de sarcină, printre care și întârzierea ciclului menstrual.

Ioana Tufaru este însărcinată?!

„Sunt puțin agitată știți. Cred  sunt gravidă. Am avut amețeli și nu mi-a venit problema lunară, «musafirii»  le spunem. Au întârziat câteva zile. Nu știu ce  spun, nu  așteptăm la asta, chiar am avut grijă  nu rămân din nou însărcinată”.

Ioana Tufaru are 39 de ani și a slăbit destul de mult după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului prin inel gastric. Îi mulţumesc din suflet domnului doctor. Omul asta mi-a salvat viaţa a doua oară. Fără el sigur nu aş fi putut să slăbesc, pentru că îmi era foame întruna. Ajunsesem să mănânc zece pâini pe zi, plus prăjeli, mâncăruri cu grăsime… Mă simţeam din nou ca un sac fără fund. Acum mă satur de la un dumicat de pâine. Nu pot să consum mai mult”, a mai spus fiica regretatei Anda Călugăreanu...


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news