HomeStiri Mondene Ioana Tufaru s-a transformat. Uite in ce hal arata!

Ioana Tufaru s-a transformat. Uite in ce hal arata!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Ioana-Tufaru-a-redevenit-obeza.-Uite-in-ce-hal-arata-2.jpg

Ioana Tufaru nu mai ţine cont de nimic în ceea ce priveşte alimentaţia.

Ioana Tufaru a redevenit obeza. Uite in ce hal arata! 2

Nu a fost niciodată o femeie slabă, însă fiica regretatei Anda Călugăreanu a ajuns să cântărească 160 de kilograme.

Ce este mai regretabil este că nu îşi doreşte să facă nimic pentru ea şi pentru sănătatea ei, mai ales că are de crescut un copil. În urmă cu câţiva ani, Ioana Tufaru şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului, în urma căreia a slăbit mai bine de 100 de kilograme. Însă minunea a durat până a rămas însărcinată cu fiul său, Luca.

Ioana Tufaru a redevenit obeza. Uite in ce hal arata!

După ce a devenit mamă, parcă a uitat că a mai trecut o dată prin calvarul obezităţii. Este foarte trist să vezi că nu o interesează ce se întâmplă cu corpul ei şi recunoaşte că îi place să mănânce mult şi consistent şi că nu va face nimic pentru a slăbi…

„Am vorbit cu nutriţionişti, dar degeaba. Ţine de psihic. Oricâți morcovi şi oricâte salate mi-ai arăta, ţi-aş spune să fugi de aici că nu sunt capră. Tot mai bine ar merge o shaorma, o slăninuţă, pizza sau hamburgeri. Eu sunt o bună gospodină, iar Ionuţ poate să confirme. Îmi place să mănânc preparate consistente, musaca de cartofi, salată orientală cu maioneză, ciorbă cu multă carne. Nu pot să ţin dietă. Aş vrea, dar nu pot. Înainte să fac operaţia m-am înfometat câteva zile, dar n-am slăbit niciun gram”, a declarat Ioana Tufaru pentru Libertatea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed