Ioana Tufaru se pregăteşte de petrecere! Şi-a ales naşă cu bani?

Share

Ioana Tufaru se pregăteşte să îşi sărbătorească băieţelul. În câteva zile va fi petrecerea de tăiere a moţului a băieţelului ei, Luca.

Ioana Tufaru se pregăteşte de petrecere! Şi-a ales naşă cu bani 1

Fiica regretatei actriţe Anda Călugăreanu se pregăteşte să sarbatoresca un an de când a devenit mamă. Ioana Tufaru a devenit cunoscută după ce a apărut la televizor făcând de ruşine numele mamei ei. Trăia în condiţii inumane şi a făcut din asta un motiv de show la TV.

Ioana Tufaru se pregăteşte de petrecere! Şi-a ales naşă cu bani

De când a devenit mamă, parcă şi-a mai venit în fire şi nu mai are apariţii jenante. Chiar dacă s-a îngrăşat foarte mult şi s-a tuns aproape zero, Ioana Tufaru este mai liniştită şi la casa ei.

A fost acuzată în nenumărate rânduri că a vrut să apară doar pentru bani. Tot pentru bani se pare că şi-a ales şi naşa copilului, care este fiica academicianului Răzvan Theodorescu, Ilinca. Ioana Tufaru a negat aceste zvonuri.

„Nu e adevărat că îmi doresc naşi persoane cu bani. Eu vreau oameni cu suflet. Dacă ni se întâmplă ceva, Doamne fereşte, vreau să ştiu că al nostru copil rămâne pe mâini bune”, a spus Ioana Tufaru.

Ilinca, naşa lui Luca, a declarat că nu are nicio obligaţie materială faţă de Ioana Tufaru, şi a vrut să îi taie ea moţul lui Luca pentru că se simte foarte legată de acest copil…

Ioana-Tufaru-se-pregăteşte-de-petrecere!-Şi-a-ales-naşă-cu-bani-3

Mi-am dorit din tot sufletul să îi fiu naşă lui Luca. Îl iubesc mult, îmi plac mult copiii. În plus, la botez, naşa uitase ochelarii acasă, aşa că eu am fost cea care a citit Crezul, mă consider într-un fel naşa lui deja”, a afirmat Ilinca, cea care se va ocupa de tăierea moţului băieţelului Ioanei Tufaru.

 

Sursa: libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news