Ioana Tufaru suferă mult după mama sa: „Timpul nu a reuşit să îmi vindece rănile din suflet!”

Share

Odată cu sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de pe 15 august, s-au împlinit şi 25 de ani de la dispariţia Andei Călugăreanu: artistă şi mamă. Ioana Tufaru, fiica acesteia, şi-a comemorat mama oferind din puţinul ei câte ceva pentru sufletul măicuţei sale.

Ioana Tufaru suferă mult după mama sa Timpul nu a reuşit să îmi vindece rănile din suflet

Ioana Tufaru a fost însoţită de soţul ei şi de fiul lor, Luca. Au făcut pachetele şi le-au dat de pomană în numele celei care a fost Anda Călugăreanu.

„Timpul nu a reuşit să îmi vindece rănile din suflet!”, a declarat Ioana cu lacrimi în ochi. Se pare că de când a devenit şi ea mamă, a devenit mai responsabilă.

„Am venit cu familia la cimitir să îi aprind mamei o lumânare şi să îi pun flori la mormânt. I-am luat patru garoafe, două albe şi două roşii. Mă gândesc la ea în fiecare zi, chiar dacă a murit de atâţia ani, mai ales că de când îl am pe Luca mi-aş fi dorit şi mai mult să o am lângă mine, să mă ajute, să îşi cunoască şi ea nepoţelul, ar fi fost tare frumos! Dar, uite, asta a fost să fie!”, a mărturisit Ioana Tufaru pentru click.ro.
Ioana Tufaru a recunoscut că nu merge foarte des la cimitir, însă îi este foarte dor de mama ei şi şi-ar fi dorit să îşi cunoască nepoţelul.

Nu vin foarte des la cimitir, nici mormântul nu îl curăţ aşa des. Merg de patru ori pe an, de Paşte, de Crăciun, de ziua ei de naştere şi pe 15 august, ziua în care a murit. De visat, o visez foarte rar pe mama, în 25 de ani cred că mi-a apărut în vis de trei-patru ori”, a mai completat Ioana…

Ioana Tufaru suferă mult după mama sa Timpul nu a reuşit să îmi vindece rănile din suflet 1

Anda Călugăreanu s-a stins din viaţă la numai 45 de ani, pierzând lupta cu cancerul. Pe data de 15 august 2017 s-au împlinit 25 de ani de la cumplitul eveniment.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news