Home Stiri Ioanei Lee i s-a cerut să-şi dea viaţa în numele dragostei

Ioanei Lee i s-a cerut să-şi dea viaţa în numele dragostei

autor Elena Yvette
474 vizualizari

Ioana Lee este una dintre cele mai frumoase românce stabilite în America. Ioana Nitobe Lee a ajuns faimoasă după publicarea cărţilor autobiografice în care a povestit prin ce a trecut în numele dragostei şi, mai mult decât atât, ce a presupus căsătoria cu prinţul japonez.

Ioanei Lee i s-a cerut să se sinucidă în numele dragostei

Şi-a descoperit pasiunea pentru scris încă din copilărie, iar filmele cu luptători japonezi i-au marcat iremediabil destinul.

Ioanei Lee i s-a cerut să se sinucidă în numele dragostei 1

„Categoric m-a atras atunci când l-am văzut prima oară. I-am spus că sunt fascinată de artele marţiale şi cărţile unui filosof. El mi-a zis că e străbunicul lui. Am zis că e de prost-gust. Aşa nesimţire nu mai auzisem în viaţa mea. Am aflat că am insultat prinţul Japoniei pentru că nu l-am crezut. Relaţia noastră a început colegial. Ne-am logodit pe ascuns trei ani mai târziu. I-a spus tatălui meu că el nu poate trăi fără mine. În total aveam cinci case. Ne-am dus în nordul Japoniei. Casa părinţilor lui încă nu ştiu câte camere avea. Era un întreg labirint. Trezit dimineaţă, făcut duş. Trebuia să mă spăl pe cap de două ori pe zi. Venim să mâncăm la masă. M-am prezentat nemachiată la micul dejun. Trebuia să mă machiez tot timpul, faţă palidă, buze roşii. Ne aşezam la masă în ordinea importanţei familiei. Mâncam în funcţie de anotimp, de sexul persoanei şi de vârstă. Trebuia să mâncăm cu beţişoare făcute din foi de aur. Trebuia să plescăi la masă. Trebuia să port o pereche de papuci pentru fiecare cameră. Zi de zi să faci lucrurile astea nu-ţi mai trebuie bani, prinţ, nimic…

Era gelos, nu mă lăsa la teatru, nu mă lăsa să fac modeling. Capacul l-a pus când el a încercat să se sinucidă şi a luat un flacon de somnifere. Mi-am luat bagajele şi i-am spus că plec. Am lăsat carduri, tot. Am plecat la o prietenă. Când m-am întors, voiam să discutăm despre divorţ, mi-a spus că dacă nu ar fi mai bine să ne sinucidem împreună, pentru a ne demonstra iubirea. Acest ritual al sinuciderii în dragoste este brutal pentru noi, creştinii”, a declarat Ioana Lee, potrivit Wowbiz.

Ioanei Lee i s-a cerut să se sinucidă în numele dragostei 3

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies