HomeStiri Mondene Ionut „Pitbull” Atodiresei isi tine fetita in brate! Iata prima fotografie cu micuta Iris Selena

Ionut „Pitbull” Atodiresei isi tine fetita in brate! Iata prima fotografie cu micuta Iris Selena

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 908 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/05/Ionut-„Pitbull”-Atodiresei-isi-tine-fetita-in-brate-Iata-prima-fotografie-cu-micuta-Iris-Selena1.jpg

Ionuț „Pitbull” Atodiresei a devenit tătic și este cel mai fericit bărbat din lume. Pe data de 9 mai 2018, Ionuț și-a ținut fetița în brațe, pe micuța Iris Selena.

Ionut „Pitbull” Atodiresei isi tine fetita in brate! Iata prima fotografie cu micuta Iris Selena

Ionuț a așteptat întreaga dimineață la maternitate pentru a-și cunoaște micuța.

Ionuț a împărtășit cu fanii de pe Facebook bucuria pe care o simte și a postat prima fotografie în care o ține în brațe pe fetița lui, Iris Selena:

„Cel mai fericit tătic!”

Ionut „Pitbull” Atodiresei isi tine fetita in brate! Iata prima fotografie cu micuta Iris Selena

În urmă cu câteva ore, în timp ce aștepta ca soția lui să o aducă pe lume pe fetița lor, luptătorul a postat un mesaj foarte emoționant.

„Emoții tot drumul, chiar am avut acel gol în stomac și probabil emoțiile vor crește și mai tare atunci când se va apropia momentul să fac cunoștință cu fata noastră, Iris Selena. Până la cinci luni noi am crezut că va fi băiat. Am zis că nu ne gândim la un nume până nu aflăm sexul copilului. Când am aflat că este față au început problemele. Probleme în a alege un nume. A notat soția mea aproximativ 100 de nume. Până la urmă, ne-am decis la Iris Selena…

Oana este mult mai puternică ca noi toți. Emoțiile sunt mai mari pentru noi. A zis că ea nu are atât de mari emoții comparativ cu noi. E ceva nou. Automat trebuie să ai și aceste emoții, sunt normale. Azi-noapte am dormit, dar cu o noapte înainte nu am dormit. De două zile mă simt un pic mai agitat. Sunt emoții normale. Și-ar fi dorit să nască normal, dar, din dorința de a elimina anumite riscuri, am decis să ajungem să nască prin cezariană”, a spus Ionuț Atodiresei într-un interviu TV, potrivit spynews.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed